Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek frizer v Domžalah

frizer v Domžalah

Prosim, svetujte mi, kateri frizer v Domžalah in bližnji okolici Domžal je dober in cenovno sprejemljiv.

Hvala

Dobra je (baje) Mihaela. Ne verjamem pa, če je tudi cenovno ugodna :-)!

Dober in cenovno ugoden je frizerski salon Lasek v spb-ju… Mihela je ok, sam mal precenjena!

V Otelu je fajn frizer in cenovno ugoden, če ne pa v Mercator centru Simpl.

K Mihaela sem hodila- super, a predraga. Lasek- bila in razočarana, Simple- bila in razočarana nad odnosom frizerk. Nikoli več. Že več kot eno leto hodim k Frizure Sonja, tudi moj mož in sinček in smo več kot zadovoljni. Samo striženje: 4700 kratki, 5100 dolgi lasje. Res upošteva želje in tudi ona mi je zelo všeč.

lp

Mačkovci, Hrastova ulica, frizerski salon Tina (724 28 66)

Tudi jaz hodim k Sonji (Frizure Sonja). Sem pa k njej hodila že prej, še preden je odprla svoj salon.
Ženska je super, pove svoje mnenje (npr. da na tako barvo se pa ne bo dalo priti zaradi naravne, da ti npr. ne paše zaradi polti, itd.), naredi pa vse, če stranka tako zahteva. Velikokrat na željo strank tudi rahlo podaljša delovni čas.

K njej hodi tudi sestra s celo družino.

Ja, Sonja je res super. Mi frizerja ne menjamo!

Jaz hodim pa v salon Vika na Viru. Pa ga tud ne zamenjam! A ni fino, ko smo vse tako zadovoljne s svojimi frizurami!

obdelala sem že veliko frizerjev od Ljubljane pa do Kamnika, ampak najboljša je Sonja – Frizure Sonja v Domžalah pri policiji. Ustrežljiva, prijazna, vedno na voljo stranki, skratka SUPER

sonja je zakon

a ima kdo tel. št. od Sonje?
hvala in lp

naia

prosim telefon od Sonje?

naia

Tudi jaz sem bolj nova pri ga. Sonji Kralj in moram reči, da sem zelo zadovoljna. Ženska ima smisel za stranke in za frizure. Zelo je prijazna in ustrežljiva. Ima pa seveda zaradi tega, ker je tako dobra, tudi gužvo, pokliči prej. Všeč mi je, ker je umirjena oseba, na živce mi gredo vsi tisti saloni po Ljubljani z mladimi frizerji, ki mislijo, kja da so in oh in sploh, zraven pa še pribijajo house glasbo, da bi bili mladi bolj dovzetni do njih.
Splača se ti it k njej, ne boš razočarana…

Jaz bi tudi rada šla k njej, mi lahko poveste, kdaj dela?

Sonja je asica to se ve….saj je moja bratranka…hehe
Dobrose je predhodno naročit na tel: 040 750 940 ali stacionarni 01 721 33 10…
in uskladit termin, ker si potem lepo urejen in postrižen..
Delovnik pa je torek in četrtek je dopoldan, če se ne motim ostale dni pa popoldan…

Polno užitkov in lep dan!

Ker na netu nikjer ne najdem delovnega časa, me zanima a kdo ve, a za SONJO v Domžalah še velja torek in četrtek dopoldan, ostalo popoldne? Kaj pa sobota, a ima delovno? Hvala za info

New Report

Close