Frizer v Mariboru
Pozdravljeni! Mene zanima, če mi lahko kdo priporoča dober frizerski salon/dobrega frizerja v Mariboru, kjer bi mi naredili res dobro “moderno” moško frizuro (ob strani zelo kratko in potem po vrhu počesano nazaj na eno stran)-ampak to res tako, da bi mi ta frizura dobro stala in se ne bi že čez dan ali dva vse povesila navzdol, ker je potem zelo težko res lepo in precizno počesati lase v enakem stilu. Tudi, če je salon dražji me ne moti, ker si res želim kvalitetne frizure. Hvala za odgovore/predloge in lepo nedeljo vam želim !
http://www.itis.si/frizerski-studio-in-solarij-brigita-novak?4559541
tukaj, vprašaj za Ireno, prekrasna ženska in frizerka
Jaz sem se pred časom odpravila k Martinu Peroviču, ker so me prepričale njegove facebook objave. Ko gledaš fotografije čudovitih preobrazb, ki jih objavlja, ti na kraj pameti ne pade, da gre lahko kaj narobe. Rezultat? Narastek mi je pobarval presvetlo glede na barvo ostalih las, postrigel pa me je tako slabo, da sem morala po prvem pranju glave k drugemu frizerju, da me je “rešil”, ker si je bilo nemogoče narediti frizuro. Danes mi je žal, da nisem šla reklamirat, ampak takrat sem bila tako razočarana nad njim, da sem hotela ta dragi spodrsljaj čimprej pozabiti, pa tudi nisem videla smisla, da me popravlja nekdo, ki me je tako generalno zafušal. Zdaj ko razmišljam, se mi zdi, da je tričetrt “vau efekta” na njegovih fotkah preobrazb make up, ki ga naredi. Je zares vrhunski vizažist in zna s pravim senčenjem popolnoma spremeniti anatomijo obraza. Res za občudovati. Kar pa zadeva frizuro – mogoče sem imela jaz smolo, ker slike na facebooku izgledajo zares fantastične. Ampak zase lahko rečem, da je frizura izgledala OK, ko sem šla iz salona, ko pa sem si prvič oprala glavo, pa se je videlo, kako zanič me je postrigel. Žal ga ne morem priporočati.
Martin Perović pa res ni top…
Moji lasje so kompletno zdravi, nepobarvani že skoraj leto dni, negovani,.. pokličem, da bi si rezervirala termin pa me človek NADERE po telefonu, češ kaj si mislim, da hočem v takšno drastično spremembo (iz sprane črne v blond). Tak se obnašaš do potencialnih strank ko si srečen z svojo kliantelo upokojenk, ki jim je itak vse všeč in na njih lahko prakticiraš enoličen makeup. Pa res no, sej pa na FB objavla same stare babnice.
Potem sem se obrnila na Nives iz FatCata… v glavnem; NISEM ZGUBILA NITI CENTIMETRA LAS, NISEM BILA RUMENA, moji lasje so še vedno top in sem ponovno blond in srečna Perović pa naj lepo kriči na koga drugega…