Najdi forum

Frizer v MB

Zanima me če kdo ve za kakšnega vredi frizerja v Mariboru ki zna dobro svetovati stranki in če veste kje v Mariboru imajo v frizerskem salonu računalnik na katerem ti pokažejo katera frizura ti najbolj pristaja.

Hvala za odgovor.

Zdravo!

Takšnega frizerja najdeš pri frizerstvu MARKO MATJAŽ – Grajski Trg in Gosposka ulica (imajo računalnik). Super je.

Irena

Tudi jaz ti priporočam frizerski salon Marko Matjaž.

Ja pa bo že res, če hočeš, da ti po striženju potisne fen v roke in ti reče zdaj pa se posuši sama! (Halo????)
Jaz bi ti priporočala Salon Škarica na Partizanski (na tistem velikem križišču), vprašaj pa za Natalijo. Sicer je res, da nimajo računalnika, ampak ta računalnik je itak za en d… Jaz sem že probala-brezveze.

Ja to se ti zgodi, če izbereš Cut&Go (med tednom, do 11:00). Kaj pa pričakuješ za 1500 SIT?
Ker imam kratke lase, sem tudi jaz nekajkrat šla na Cut&Go (zdaj na žalost dopoldan več nimam časa) in sem bila zadovoljna. Lase si posušiš sama, pričesko pa ti pomaga oblikovati frizer.
LP, Manka

Tam, ko sem jaz napisala, imajo striženje tudi 1500 ali 2000 SIT, ful so prijazne…
Če grem jaz k frizerju, pričakujem, da mi bo celo frizuro naredil!

Verjetno so te vprašali, če hočeš Cut&Go. Kdo pa te je strigel?

Ja, frizerski salon Style je prav gotovo eden izmed boljsih. Uredil va sbo mlad, simpticen frizer Edo. Ta salon je na Lentu, na Loski. Dober frizer, dobra glasba in dobro vzdusje.

Tudi jaz ti ga priporocam.

Ali se moraš prej naročiti in če kako dolgo prej?

Ponavadi ne dolgo (dan ali dva). Jaz ti priporočam Gorana in Jerneja.
Pokliči na 250 06 43. Poročaj kako si zadovoljna.

čuj glede frizure si lahko sama doma pohlesaš na strani makeover.com. vpišeš se pač pa si naložiš sliko, te pa sama vidiš kak ti paše. tak sem jaz šla iz blond na črno…

ta salon škarica na partizanski….. nardila mi je točno to kaj sem rekla da nočem met….. pa prameni mi niso nič primli pa sem jo opozorila da mi temna ne prijema dobro….. obup….. za zafušano frizuro je to pravi naslov……

ta salon škarica na partizanski….. nardila mi je točno to kaj sem rekla da nočem met….. pa prameni mi niso nič primli pa sem jo opozorila da mi temna ne prijema dobro….. obup….. za zafušano frizuro je to pravi naslov……

New Report

Close