Frizer v Medvodah
Zanima me, kje je kakšen frizerski salon v Medvodah in okolici, kjer ni treba čakati celo večnost in da imajo zmerne cene.
Kakšna sta frizerja v Preski?
Hvala za vse namige.
Frizerstvo Teja v Preski, zakon! Cene pa smešno nizke napram Ljubljani.
Tisti nad Mercator železnino, zraven pošte. Nadja in Tatjana, obe sta super. Nikakor pa ti ne svetujem Klavdije v ta novi stavbi ob avtobusni postaji.
Ja Frizerski salon Medvode je zakon. Zraven pošte v Medvodah. Frizerke pa full face in super strižejo
Jaz običajno zavijem kar v frizerski salon Slavica ki je v bivšem Loka centru. Ni kaj posebnega, vendar sem s kvaliteto kar zadovoljna. Cena pa – pranje, balzam, striženje, fen – 4500 SIT.
Tea v Preski je zakon! Pokličeš, se naročiš in čakaj največ dva dni. Cena je pa zelo ugodna! Klavdija je pa dost draga…
Jaz sem bila tudi ene trikrat v salonu Slavica in sem od tam vedno odšla zadovoljna. Bi še hodila tja, če mi ne bi bilo predaleč…
Frizerski salon Medvode je zakon , pa še ful prijazne frizerke , Tatjana,Mojca in Špela!
rajši pojdi v CAT, ki je v Tacnu, boš zagotovo ful zadovoljna!
Najboljši salon v medvodah je frizerski salon Slavica. Najrajrajši hodim k Anji ,samo je zdaj neki časa ne bo zaradi porodniške. Cene ugodne.l.p.
O, je tema še živa….
Hodila sem k Tei v Presko – super. A mogoče kdo ve, kam je šla friizerka Monika?? Pliiissss.
Frizerje najdete na spletnem portalu KO TE ŠIŠA.
http://www.kotešiša.si
Frizerstvo Tatjana v Medvodah- porazno! Plačala 76 evrov za striženje, barvanje in premena, ki se sploh ne vidijo!!!
Če že daš tolk za frizerja potem verjetno pričakuješ tudi dober razultat… ne pa da odideš od frizerja nezadovoljen….
V nasvet – izogibajte se tega frizerja….
Kje pa sploh je frizer Tatjana v Medvodah?
Ali je tisti frizer pri pošti še vedno v redu? Kakšne so cene zdaj?
Medtem sem sprobala Slavico in Teo, oboje ok, cene tudi zelo ok.
Ja, ta čas…
…pa tudi Tina38 sem bila jaz:)
Frizerski salon Klavdija v Medvodah je podn od podna. Zelo drago in nekvalitetno. Pramene so mi naredili tako slabo, da bi si sama bolje. Da ne govorim o opravljanju frizerk in nadutosti šefice. Enkrat in nikoli več..res odsvetujem!
Še zmeraj ,hodim v frizerski salon Slavica k frizerki Anji .
Moja frizerka Anja se seli v svoj frizerski salon Preztiž Donava 2 Medvode začne 9.2.2015 dop. (prej delala v frizerskem salonu Slavica) . Se že veselim obiska pri njej in tudi vam priporočam !
Pa da še jst mau reklame naredim. Najboljša frizerka je Marina, na Ižanski cesti 209.
O, to bo pa treba sprobat.
Kakšne so pa cene v Prestižu?
A ni izbrala malo odbijajoče ime salona?
Meni ime lepo zveni ,pa še bolj domače je. Vsak ima svoj ukus mene ne moti ,meni pomembna kvaliteta . Verjeli ali ne cene v frizerskem Salonu Prestiž so zelo ugodne in še do 31.3.2015 imate 10% popust na letaku ,ki smo jih dobili po pošti na dom (reklama). Sem zadovoljna ,hodim k Anji ! Priporočam
Pozdravljeni
Da se še eden moški malo oglasi.
Tudi mi imamo svoje najljubše frizerke.
Ko sem prvič prišel k Anji v salon Slavica, mi je takoj svetovala in naredila frizuro, ki mi je bila zelo všeč in seveda mojim oboževalkam tudi 🙂
Še dobro, da sem odkril tale forumin in zvedel, kam je frizerka Anja šla, ko je ni bilo več v salonu Slavica.
Ko sem jo obiskal v novem salonu, mi je bil takoj všeč prostor in sproščujoči ambient.
Morete iti v salon Prestiž, sigurno vam ne bo žal. Cene so bolj ugodne kot v prejšnjem salonu.
Že tako so nižje cene, pa še z letakom sem dobil 10% ceneje.
Lp.: Sandi
Aha, ta letak imam pa tudi jaz…
Katera na letaku pa je Anja – blond ali brinetka?
Rdečelasa.
Super frizerka. (Moja)
Forum je zaprt za komentiranje.