Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Frizer v Medvodah

Frizer v Medvodah

Eh..nic posebnega nobena.Sploh bjonda mi je nekako narejena..Mi ne potegne.Moza in tasco strize oni tamladi pri Slavici,oba izredno zadovoljna.Pa ze ro,da imata salon poleg se enega salona mi je cisto mimo…

Jaz sem hodila v frizerski salon Slavica, in sem bila vedno zelo zadovoljna.
Sedaj hodim v frizerski salon Prestiž, kjer je sedaj tam moja frizerka Anja.
Anja je frizerski mojster in res zelo obvlada svoj posel.
Tudi meni je všeč prostor in ponudba, ki jo nudijo v Prestižu.

Jaz jima želim veliko uspeha.

Lp:Hana

Hmm…nekak mam občutek,da si tukaj nekdo mal reklame dela..je treba mal,da bo promet.Pa da ne bo pomote,ne hodim k nikomur.Me zena dobr uštima:)

Binko ! Nima vsak take sreče ,da ga žena dobr uštima ! Mislim pa, da mal pretiravaš ,zakaj ne sme vsak ki si to želi povedat svoje mnenjeV ! Vsak lahko pohvali ali graja in če je neka frizerka dobra ali frizer. Osebno sem hodil k Anji že v frizerski salon Slavica najmanj 10 let in nihče me ne bo prepričal ,da je to reklama ,grem k njej se naročim in sem ostrižen tako kot si želim ! L.P

Te lahko vprašam ,ker sem se že enkrat strigla od kar je odprt nov salonu Prestiž kje je tam še kak frizer zraven ! Pa tudi, če je vsak ma svoje stranke ! Jaz sem že ne grem drugam če se leta strižem pri eni od teh frizerk,da ne bo reklame.

Pozdravljeni ! Smejem se temu forumu, res prvič sem tukaj gor in močno sem razočarana nad Frizerskim Salonom Slavica! Zakaj? Zato ,ker že nekaj časa nisem bila v tem salonu (hodila Mateji) in kak dober teden nazaj pokličem, če se lahko naročim pri Mateji in mi moški glas reče (meni neznan) Mateje ni več pri nas! Gotovo veste kje je in odgovor ne vem ,mislim, da je sploh ni v Medvodah. No in ker sem pač vstrajna sem končno odkrila, da sta Mateja in njena sodelavka Anja odprli svoj Frizerski salon Preztiž v Donavi 2 čist bliz kjer sta prej delali ! Upam ,da sem komu pomagala jaz sem že naročena ! L.p.Halima

Hahaha..Halima?Hamida??Kdo si zdej?Mislm da si kar same malo pišeta tu na forumu..

Hamida- Halina iz Zbilj !!!! Še kaj?????

Binko ! Se upravičujem gospod Binko sem se zatipkala ,da ne boste zopet kaj mislili? Sem Hamida- Halima iz Zbilj !!!

Ojla, jaz sem bila prejšnji teden v salonu Extra nad Mercator železnino, zraven pošte. Tam dela frizerka Mojca, bila sem navdušena nad barvo, ki jo je zadela v nulo, da o frizuri ne govorim. Tudi cene so primerne, še posebej ker imajo akcije….priporočam

Men zmaga Klavdija…

Pri meni zmaga Tea.

Moja naj naj frizerka je Anja iz frizerskega salona Prestiž

PIKISA
Sem zasledila da si svojo frizerko ze prehvalila…Te mogoce placuje za reklamo,ker take reklame frizerk pa ze dolgo ne pomnim.Lp

Hja, če ima ta frizerka toliko denarja, da ljudem lahko plačuje za reklamiranje njenega salona, mora imeti veliko strank, torej ne more biti slaba, če še naprej k njej hodijo… Logično, a ne? 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

KiKy a te moti ????

Pri meni zmaga Salon Prestiž v Donovi 2 zaradi kvalitetnega striženja in barvanja ! Cena primerna za moj žep lp

se strinjam z vami res je groza …tam sem bila za oblikovanje obrvi se moja pet letna sestrica bi naredila bolje grozaaaaaaa …..ko pa sem se sla stric sem bila narocena ob dveh uzela pa me je ob pol stirih groza nikol vec ne grem tja

Tega je že dolgo nazaj, ko je v salonu Slavica v Medvodah delala moja frizerka Nives..
Potem pa je odšla na porodniško in se ni več vrnila. Jo mogoče kdo pozna oz kje dela danes? Vem, da je bila iz Škofje Loke.
Zame je bila odlična frizerka in bi bila zelo vesela, če mi jo pomagate najti.
Hvala lepa vnaprej

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close