Najdi forum

frizer

se drzite in ne greste k frizerju in podobno, greste k frizerki na dom ali pride k vam?

Stara sem 49. Lljub temu, da sem šele pred kratkim začela siveti, se barvam že od srednje šole, nikoli me še ni frizerka, vedno se sama.
Glede na to, da me je že postrigla hčerka, takrat še najstnica, me bo tudi zdaj, sploh me ne skrbi.

Tudi obrvi si sama urejam, za dlačice pod nosom uporabljam lističe.
Noge in bikini predel sama.
Enako nohte.

Zame ne bo težav, če se saloni zaprejo za vedno.

Obiskov pa seveda že nekaj časa ne sprejemamo in ne hodimo nikamor, kar ni služba in trgovina na dva tedna.

A ni jasno, da ima ta po domovih hodeča frizerka stike z več ljudmi, za katere ne more vedeti, če so okuženi ali ne? Za darilo vam domov zlahka prinese še virus. Ali to želite? Ker vam potem nobena frizura ne bo koristila. Kot je rekel en italijanski župan, se skozi zaprto krsto ne vidi frizura, še man pa manikirani nohti.

*frizure
*manj

Ne grem, nimam potrebe po tem. K sreč sm bla glih dan pred zaprtjem salonov. Tud moj. Če bo pa ti še dolg trajal, bom njega kr sama pošišala z mašinco, itak ima čist kratke lase. Jst pa če bo ta situacija še kr trajala, se bom pa s frendico frizerko zmenla kako in kaj. Ampak zdej, cca 3 tedne še ne razmišljam o tem.

Ne grem, nimam potrebe po tem. K sreč sm bla glih dan pred zaprtjem salonov. Tud moj. Če bo pa ti še dolg trajal, bom njega kr sama pošišala z mašinco, itak ima čist kratke lase. Jst pa če bo ta situacija še kr trajala, se bom pa s frendico frizerko zmenla kako in kaj. Ampak zdej, cca 3 tedne še ne razmišljam o tem.
[/quote]

Baba blesava!
Ne morem ti reči drugače, pa sem tudi jaz ženska.
Odsvetovani so VSI obiski, še med sorodniki, kaj šele med prijatelji. In ti bi šla k frendici na striženje??
Resno, a si normalna?

včeraj se je en italijanski župan drl v kamero, da so krste zaprte in da ne bo od nobenega frizura na ogled, ko je izvedel, da hodijo frizerke po domovih stranke rihtat.

Baba blesava!
Ne morem ti reči drugače, pa sem tudi jaz ženska.
Odsvetovani so VSI obiski, še med sorodniki, kaj šele med prijatelji. In ti bi šla k frendici na striženje??
Resno, a si normalna?
[/quote]

Kaj veš kaj bo čez cca 3 tedne al mal več. Lahk se bo to umiril. Bom pač takrat razmišljala o tem kaj in kako.

Kaj veš kaj bo čez cca 3 tedne al mal več. Lahk se bo to umiril. Bom pač takrat razmišljala o tem kaj in kako.
[/quote]

Heh, si prej napisal tkole
Jst pa če bo ta situacija še kr trajala, se bom pa s frendico frizerko zmenla kako in kaj.

Če bo normalno stanje, bodo frizeraji normalno odprti, če bo sranje kot zdaj, pa tako ali tako nimaš kaj razmišljati in fehtat frendice, da ti pride na obisk.

Še enkrat – baba blesava, da sploh razmišljaš o frizerajih zdaj.

Sem se prej narežala, ko sem brala tisto o nohtih. Ko je klicala kozmetičarko in rekla, da je nujen primer, da si mora nohte naredit in še vrtala, če res ne dela. Nujen primer, ko je treba nohte naredit in da taka ne more okrog hodit. 🤣 Kam okrog pa točno? 🤣😂😂😂

Vse lahko sama uredim. Problem bo samo striženje. K sreči sem bila pri frizerju par dni pred zaprtjem. Za nekaj časa bo. A večno ne bo trajalo.

Heh, si prej napisal tkole
Jst pa če bo ta situacija še kr trajala, se bom pa s frendico frizerko zmenla kako in kaj.

Če bo normalno stanje, bodo frizeraji normalno odprti, če bo sranje kot zdaj, pa tako ali tako nimaš kaj razmišljati in fehtat frendice, da ti pride na obisk.

Še enkrat – baba blesava, da sploh razmišljaš o frizerajih zdaj.
[/quote]

Pa a ti znaš brat? A nism napisala da zdej NE razmišljam o frizerju?
Tko da si baba blesava lahk edin ti.

Pa a ti znaš brat? A nism napisala da zdej NE razmišljam o frizerju?
Tko da si baba blesava lahk edin ti.
[/quote]

Pa očitno razmišljaš, ker če ne bi, ne bi napletala, kako se boš dogovarjala s frendico frizerko, če ukrepi še bojo. Nisi pa se še zmenila.
Ne vleči se iz dreka, ker vsakič, ko pomigaš, se še malo pogrezneš!

Pa očitno razmišljaš, ker če ne bi, ne bi napletala, kako se boš dogovarjala s frendico frizerko, če ukrepi še bojo. Nisi pa se še zmenila.
Ne vleči se iz dreka, ker vsakič, ko pomigaš, se še malo pogrezneš!
[/quote]

OMG ženska dej že nehi kr neki nabijat.
Odgovorila sm avtorici, in ja, zdej se držim tega in ne razmišljam o frizerju, ker tud nimam kaj za razmišljat ker sm bila tik pred zaprtjem. Kaj in kako bo pa čez 3 tedne, ker sm navajena k frizerju vsaj 1x na mesc, bom pa še vidla. In ja, če me bo hotla, zakaj ne, seveda če bova takrat obe zdravi.

Saj ne boš vedela, če sta še zdravi.

Oh, Južna, pazi, da ne boš postala kužna!
Pa še dojenčka boš imela. A v materinskih šolah ne učijo več osnov odgovornosti in zaščite otrok?

Dokler ne postane situacija normalna, me frizerka ne vidi. (pa ostali tudi ne) 🙂

Sedaj so umetne afne v krizi, sedaj se bo videlo, kako v resnici izgledajo, ko ne bodo več urejene :)))

Ne. Moji lasje barvanja ne rabijo, ker jih ne barvam, do striženja konic pa bodo že zdržali, itak so lepi in zdravi, le daljši pač bodo kaj čmo….

New Report

Close