Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek frizerji v ljubljani abnormalne cene

frizerji v ljubljani abnormalne cene

za navadno striženje konic dajem od 45 do 50 evrov, lassana saloni. brez nekih posebnih mask, neg, pranje las, sušenje kot doma, to je to.

kje bi se lahko postrigla za manjšo ceno? pa da znajo naravnost postrič, ne neki cigumigu. menda ja ne pričakujem preveč? za striženje samo konic 1x na mesec mi je pač res prehuda skoraj 50 evrov.

lp

gor je slo vse. mah… itak đabe vam sploh kaj govorit. kaj zakaj kako…

isto za gorivo. jamrajo tisti ki nimajo.

te kdo sili da se strižeš? te kdo sili da tankaš???

ne tankat in ne se strižt. poseži po kakšni alternativni obliki prevoza in urejevanja pričesk.

Konice si lahko postrižeš sama ali ti jih postriže kdo od domačih. Ni neka znanost. Potem pa greš k frizerju samo enkrat na vsakih nekaj mesecev, da ti oblikuje frizuro. Če hočeš privarčevati, pa si najdi frizerja izven Ljubljane. Ampak glede na vedno višje cene bencina, prihranek ne bo tako velik, kot misliš. Tudi izven Ljubljane so namreč cene frizerjev kar visoke. Najbolj ugodna je kakšna prijateljica, ki ti na črno zrihta frizuro doma.

Tle majo najcenej: https://bit.ly/3vIF72w

Nikoli mi ni bilo jasno, zakaj bi si strigla konice las. K frizerju se gre, ko rabiš novo frizuro. Razen če si res dolgolaska. Samo v tem primeru, če vsak mesec strižeš konice, ne moreš postati drugega kot kratkolaska. Torej, obisk frizerja vsak mesec ni potreben. Na mesec lasje zrastejo 1 do 2 cm in ti hodiš to strižt? Ne razumem.

striženje konic 50 EUR?

toliko dam v salonu v MB za barvanje narastka, pramenov in striženje na paž, pa še kavo mi postrežejo in čaj.

mogoče poiščeš kak drug salon, ne takega, kjer ti zaračunajo še to, da ti rečejo dober dan.

sicer pa po ceniku nimajo striženja konic in ti zaračunajo žensko striženje za 44 EUR

striženje v simple salonih pride  17,50 EUR za kratke in 36 EUR za dolge lase, pri tem pa je še vključeno pranje in sušenje las.

nariši si brke in naj ti zaračunajo moško striženje, ki je vsaj pol ceneje. ali pa si daj tako frizuro, da ne boš rabila prepogosto hoditi k frizerju.

Pri nas je moško striženje 9 eur. Po novodobni logiki pojdi tja in reci, da se identificiraš kot moški. Pa naj ti nasprotujejo, če upajo. Če lahko moški plava ali teče v tekmi proti ženskam, zakaj se ne bi ženska strigla kot moški?

Kam pa to hodiš? Jaz dam toliko za pranje, barvanje prameni in striženje. Ljubljana.15 minut hoje od centra.

Mackarica, kam pa ti hodiš k frizerju? Sama dam samo za striženje in frizuro 24€, brez umivanja las. Hvala

Odgovor na objavo uporabnika
    Vem da, 05.05.2022 ob 11:33

Mackarica, kam pa ti hodiš k frizerju? Sama dam samo za striženje in frizuro 24€, brez umivanja las. Hvala

Jaz dam 30 z umivanjem, strizenjem in orng feniranjem + obrvi, imam dolge in goste lase.

Za barvanje plus vse kar oase zraven in obrvi dam enih 65.

Ti si ena navadna razvajena ljubljanska rit. Vsak mesec striženje? Budalo glupo. Najbrž imaš bogatega sponzorja in te noče več financirati, da iščeš usluge ceneje. Trapa.

V najlepšem mestu golobov pač ne more biti poceni.

fasd, 05.05.2022 ob 11:23

Pri nas je moško striženje 9 eur. Po novodobni logiki pojdi tja in reci, da se identificiraš kot moški. Pa naj ti nasprotujejo, če upajo. Če lahko moški plava ali teče v tekmi proti ženskam, zakaj se ne bi ženska strigla kot moški?

Tole pa je odličen predlog.

Če moški lahko plava med ženskami, in moški lahko igra tenis med ženskami, zakaj bi bile pa tukaj razlike. Prideš v salon, poveš da se počutiš kot moški in če te ne bodo obravnavali kot moškega in zaračunali kot za moško striženje, jih prijaviš zaradi diskriminacije.

Jaz se leta že strižem v Fužinah, V&B salon, Preglov trg 13. Punci obvladata. Pa pocen je. Na zadnje sem za bob frizuro dala 14€, brez pranja. Doma operem lase.

hvala, bom se zapeljala do fužin do tega salona. ne rabim masažnih stolov in kavic in aromaterapije in kaj vem kaj še vse,… rabim samo da mi postriže konice (ker vzdržujem dolžino do ramen, zato) in to je to.

60€ sem dala za pramena, striženje frizuro.

Frizerstvo Polona na Grablovičevi. Zelo zadovoljna.

“treba je razumeti, da vojna v Ukrajini škarje naredi težje in ogledalo kaže drugo faco?

darwindarko, 05.05.2022 ob 14:55

“treba je razumeti, da vojna v Ukrajini škarje naredi težje in ogledalo kaže drugo faco?

Popravek:

“treba je razumeti, da vojna v Ukrajini škarje naredi težje in ogledalo kaže drugo faco”

Frizerski sslon v Kauflandu Pula, 50 HRK cca 7€ žensko striženje, brez pranja glave. Ženska pred mano, dolgi lasje, pranje glave, striženje konic, barvanje, fen frizura 370 HRK cca 50€. Aja pa vsako 5 striženje brezplačno 😀

Ena južna neprijavljena, 05.05.2022 ob 15:11

Frizerski sslon v Kauflandu Pula, 50 HRK cca 7€ žensko striženje, brez pranja glave. Ženska pred mano, dolgi lasje, pranje glave, striženje konic, barvanje, fen frizura 370 HRK cca 50€. Aja pa vsako 5 striženje brezplačno 😀

“Ja to zato, ker na Hrvaškem še ni vojne v Ukrajini v Sloveniji pa že dej zbudte se no”

Tako lahko tam ustriže za 7 Eur vrednosti tukej pa za 30 eur ne more, ker so bolj goste lase od kar je Vojna v tuji deželi in Covid na dopustu. Kdaj ste pa še vidl, da je dopust zastonj? No. Se pravi tudi Covid ni na dopustu zastonj. In glede na to da je svetovna faca poznana in prve klase znana osebnost potem itak ni na najcenejši destinaciji.

Rekl so pač,da bodo šle cene gor povsod in cene gredo gor povsod.

Če bi rekl da drek pada z neba bi pač drek padal z neba in bi folk nosu marelo povsod kjer drek pada z neba.

Pač kar “oni” rečejo je sveto in folk se tega drži.

Mičo je slišal, da se bo podražilo pa je še on podražil.

Pepe je slišal da se bo podražilo pa je še on podražil.

Jolbe je slišal da se bo podražilo pa je še on podražil.

Fafco je slišal od Mičota, da se bo podražilo pa je še on podražil.

Matr, kakšne cene.

Evo mene, pred ravno 2 letoma, ko je bil že skrajni čas za naslednje striženje, udari 1. val epidemije in zapora vsega možnega s frizeraji vred. U 3,14zda, a bom zdaj hodil naokoli s to grivo in švical???? Nič, gremo malo pogledat k našim spletnim trgovcem, ki sicer ne slovijo ravno kot najcenejši. Si nekako mislim, da ne bo strižnika izpod 100 komadov oz. min. 200 komadov za kaj spodobnega, pa me pozitivno presenetijo. Na koncu naročim enega za pribl. 25 komadov, ki sploh ni bil najcenejši, pa še ni bil nek “no name Kitajc” ampak Philips, ki je vendarle nek brend.

OK, prvi poskus samostojnega striženja se res ni obnesel najbolje, ampak nekdo bolj izkušen v teh rečeh mi je nesebično priskočil na pomoč, mi izdal nekaj fint in že ob prvem popravljanju je bil rezultat zelo sprejemljiv. Že ca. 2 meseca kasneje ob drugem striženju sem se že v prvo čisto sam ostrigel tako zadovoljivo, da skoraj ni bilo več treba popravljati, še dva meseca kasneje pa je ob dejstvu, da je pred epidemijo osnovno striženje poskočilo že na 10 komadov in še nekaj, investicija v strojček bila že povrnjena. Da sploh ne omenjamo, da mi zvesto služi še dandanes….

S kakšnim veseljem me živ Bog ne spravi več v lokalni frizeraj. Še lepši pa je tisti družbeno odgovorni občutek, da mi ni več treba posredno financirati onega Streicherja 2.0, hočem reči Odlazka, s čigar skrajno slaboumnimi umotvori so nas posiljevali v čakalnici.

Zapelji se do kakšnega manjšega mesteca, kjer tako visoke cene niso standard. Vem, da lahko v Sevnici dobiš striženje, barvanje in sušenje kratkih las za 20€.

New Report

Close