frizerji v ljubljani abnormalne cene
Tarkova, 05.05.2022 ob 20:28
Zapelji se do kakšnega manjšega mesteca, kjer tako visoke cene niso standard. Vem, da lahko v Sevnici dobiš striženje, barvanje in sušenje kratkih las za 20€.
ja zaradi najemnin
tlele v podhodu pri meni je bil fr salon… mogoč 25m2…
800€ najemnina… prej… preden se je vse začelo dražit… zdej je zaprla… ni je več. ene 3 mesce že
Če ne veš kaj bi delal, si frizer, vatnostnik…
Jz sm svoji že zdavni dokazi, in po tej logiki ujamemo jurja na let. Edin qrc je, k ga nkjer ne vidm. No, vsede se na stol, čupa se počeše do 2ge vodoravne prečke na naslonjalu stola in šleknd (zvok škarijy). Mal popravka levo in desno, da je lepa in gas. 5 min dela. Aja, kupljene kao škarje za lase ca 30eur…
Lotus994, 05.05.2022 ob 11:55
Ti si ena navadna razvajena ljubljanska rit. Vsak mesec striženje? Budalo glupo. Najbrž imaš bogatega sponzorja in te noče več financirati, da iščeš usluge ceneje. Trapa.
no no no- če ima avtorica ravne lase ko nudlc, pa cepljenje konic, pa da se striže na paža – jasno, da se mora vsak mesec postižt, da se vzdržuje oblika paža.
najlažje so pa naravno rahlo kodrasti lasje – to doma sama postrižeš, nobn problem. Jaz se barvam, strižem in vse ostalo sama. Imam preko pol metra dolžine, naravno rahlo valovite lase.
Sem zračunala, da sem prihranila v dvajsetih letih cca 68 tisoč eur zaradi nobiskovanja frizerjev; ne samo barvanje, striženje & Co – tudi svečane pričeske 8 spenjanje, kite, ipd ipd), včasih se je hodilo “3x tedensko k frizerju” so šle prijateljice z menoj v Cankarja na pprireditev, pa v Dramo, pa v gldališče, pa so one hodile na spenjanje, pa je šlo desest, dvajset evrov še za to, jaz pa sama doma nardila – jih imam teh 68 jurjev na računu, da ne bo pomote, ni samo rekla-kazala.
marria, 05.05.2022 ob 09:38
za navadno striženje konic dajem od 45 do 50 evrov, lassana saloni. brez nekih posebnih mask, neg, pranje las, sušenje kot doma, to je to.
kje bi se lahko postrigla za manjšo ceno? pa da znajo naravnost postrič, ne neki cigumigu. menda ja ne pričakujem preveč? za striženje samo konic 1x na mesec mi je pač res prehuda skoraj 50 evrov.
lp
Torej se zgleduj po Džehvi https://www.youtube.com/watch?v=yUH2fpvHrM4
Raje najdi nekoga, ki te zares dobro postriže, da se ti zmanjša strošek na par mesecev.
Sama imam paža in sem tudi hodila enkrat na mesec, ko sem našla gospodično, ki ima salon pri glavni, je natančna, res dobro vihti škarje, se potrudi, da o njenih nežnih rokah ne govorim. Bila sem presenečena, kako dobro zdrži oblika. Sedaj dam malce več, a hodim na 3-4 mesece.
tinca karolinca, 06.05.2022 ob 11:20
Ne v Ljubljano. Škofljica, Grosuplje, Dobrova.
Jaz dam za striženje, narastek, pramene, fen frizuro 45 eur. Samo striženje je pa itak od frizerke odvisno, koliko obvlada.
Kdo bi hodil v Vukojebine k frizerju! Oglejte si samo tamkajšne “gospe” s kakšnimi glavami pridejo v najlepše mesto na svetu.