Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek frizerji v ljubljani abnormalne cene

frizerji v ljubljani abnormalne cene

Odgovor na objavo uporabnika
Tarkova, 05.05.2022 ob 20:28

Zapelji se do kakšnega manjšega mesteca, kjer tako visoke cene niso standard. Vem, da lahko v Sevnici dobiš striženje, barvanje in sušenje kratkih las za 20€.

ja zaradi najemnin

tlele v podhodu pri meni je bil fr salon… mogoč 25m2…

800€ najemnina… prej… preden se je vse začelo dražit… zdej je zaprla… ni je več. ene 3 mesce že

Kaj pa Sirski brivec?

sama strižem svoje lase

Če ne veš kaj bi delal, si frizer, vatnostnik…

Jz sm svoji že zdavni dokazi, in po tej logiki ujamemo jurja na let. Edin qrc je, k ga nkjer ne vidm. No, vsede se na stol, čupa se počeše do 2ge vodoravne prečke na naslonjalu stola in šleknd (zvok škarijy). Mal popravka levo in desno, da je lepa in gas. 5 min dela. Aja, kupljene kao škarje za lase ca 30eur…

Lotus994, 05.05.2022 ob 11:55

Ti si ena navadna razvajena ljubljanska rit. Vsak mesec striženje? Budalo glupo. Najbrž imaš bogatega sponzorja in te noče več financirati, da iščeš usluge ceneje. Trapa.

no no no- če ima avtorica ravne lase ko nudlc, pa cepljenje konic, pa da se striže na paža – jasno, da se mora vsak mesec postižt, da se vzdržuje oblika paža.

najlažje so pa naravno rahlo kodrasti lasje – to doma sama postrižeš, nobn problem. Jaz se barvam, strižem in vse ostalo sama. Imam preko  pol metra dolžine, naravno rahlo valovite lase.

Sem zračunala, da sem prihranila v dvajsetih  letih cca 68 tisoč eur  zaradi nobiskovanja frizerjev; ne samo barvanje, striženje & Co – tudi svečane pričeske 8 spenjanje, kite, ipd ipd), včasih se je hodilo “3x tedensko k frizerju” so šle prijateljice z menoj  v Cankarja na pprireditev, pa v Dramo, pa v gldališče, pa so one hodile na spenjanje, pa je šlo desest, dvajset evrov še za to, jaz pa sama doma nardila – jih imam teh 68 jurjev na računu, da ne bo pomote, ni samo rekla-kazala.

Take cene so bile že tri leta nazaj. Zato se stricem sama. Avtorica, loh greš pa v salon za moške, so pol ceneje. ☺

tudi jaz se sama strižem.

svoje lase sama režem, 06.05.2022 ob 07:31

tudi jaz se sama strižem.

Kako ti uspe sami zadaj, kjer ne vidiš in dosežeš? Resno sprašujem. Imam dolgi bob in je na vratu nemogoče samemu.

marria, 05.05.2022 ob 09:38

za navadno striženje konic dajem od 45 do 50 evrov, lassana saloni. brez nekih posebnih mask, neg, pranje las, sušenje kot doma, to je to.

kje bi se lahko postrigla za manjšo ceno? pa da znajo naravnost postrič, ne neki cigumigu. menda ja ne pričakujem preveč? za striženje samo konic 1x na mesec mi je pač res prehuda skoraj 50 evrov.

lp

Torej se zgleduj po Džehvi https://www.youtube.com/watch?v=yUH2fpvHrM4

Ne v Ljubljano. Škofljica, Grosuplje, Dobrova.

Jaz dam za striženje, narastek, pramene, fen frizuro 45 eur. Samo striženje je pa itak od frizerke odvisno, koliko obvlada.

Saj se lahko prej vpraša za ceno, če greš v neznan salon. So pa res cene zelo različne že v samem salonu, od frizerke, do frizerke.

Saj se hecaš, a ne?

Take cene pa ja niso možne?

Pri nas je striženje komplet, brez pranja las, 8€, ta druga frizerka pa 10€. Če je pa še pranje las pa fen frizura pa cca 18-20€. Za ženske seveda.

Pa vsak mesec striženje? Čemu?

Raje najdi nekoga, ki te zares dobro postriže, da se ti zmanjša strošek na par mesecev.

Sama imam paža in sem tudi hodila enkrat na mesec, ko sem našla  gospodično, ki ima salon pri glavni, je natančna, res dobro vihti škarje, se potrudi, da o njenih nežnih rokah ne govorim. Bila sem presenečena, kako dobro zdrži oblika. Sedaj dam malce več,  a hodim na 3-4 mesece. 

tinca karolinca, 06.05.2022 ob 11:20

Ne v Ljubljano. Škofljica, Grosuplje, Dobrova.

Jaz dam za striženje, narastek, pramene, fen frizuro 45 eur. Samo striženje je pa itak od frizerke odvisno, koliko obvlada.

Kdo bi hodil v Vukojebine k frizerju! Oglejte si samo tamkajšne “gospe” s kakšnimi glavami pridejo v najlepše mesto na svetu.

Še 8 let bo tako trajalo. Želeli ste imejte. Dražje, boljše, dražje, večje, dražje…..

Samo najbogatejši bodo ostali. Drugi niste vredni življenja, če nič ne ustvarite pač ne morte živet. Konec sociale.

Neeemoj socialne ako Boga znas

Za samo striženje konic 12€ v&b fužine ljubljana

Božo budala, tvoje ne rabijo pristrič konic, pod hijabom se ne vid. Bo šlo. kreten zahojen?

Mačkarica, 05.05.2022 ob 11:30

Kam pa to hodiš? Jaz dam toliko za pranje, barvanje prameni in striženje. Ljubljana.15 minut hoje od centra.

Jaz pa 110 v Ljubljani za iste stvari

Jaz imam brivnik vsake 3 mesece na balin in brada vsak mesec zapravil zadnjih 15 let za frizerske storitve 5 eurov. Aperatura 10 funtov in jo imaš od 5 do 7 let.

jaz se tudi sama strizem ze 10 let… kupila sem frizerske skarje v tediju za 3 evre… yt video nasveti frizerke kako ravno ostriči in kako narefiti sam malo postopno obliko spredaj

ti, ki sprasujes kako poisci na yt kak video za svoj tip frizure, kupi frizerske skarje, ker je veliko lazje in poskusi…

New Report

Close