frizerka – jesenice
poznate kaksno ugodno frizerki na Jesenicah…sama sem se dolga leta sama barvala lase…. imam dolge lase, striže me sestra… sedaj bi rada bolj korenito spremembo barve las in rabim frizerko, ker se sama ne upam tega lotiti…me zanima koliko kaj frizerke računajo samo za barvanje, nič drugega… v bistvu bi šlo še prej za razbarvanje las, sprememba iz temno rjave na svetlo rjavo…. in katero ugodno ter dobro frizerko imate vi?
Men je salon Mitja v Tuš centru do zdaj daleč najbolj sedel. Naročiš se, na vrsti si ob uri, brez čakanja,Poleg tega tako Peter kot Saša odlično obvladata svoj posel, Martine pa še nisem sprobala. Dokler je še Senka delala, sem hodila k njej, od takrat sem preizkusila cele Jesenice, na koncu pa pristala pri Mitju. V Simplu je tko: kakor koga dobiš, par je totalnih brezveznjakinj, ki ne znajo ne ostrič in ne sfrizirat. 2 sta zelo v redu, samo meni čakanje ne sede.
Dokler je bila Viki pri Mitji v Tušu, je bilo zakon… Odkar ona ne striže več, pa ti priporočam Ribo – salon ima pod videoteko Pikapolonica. Res, fenomenalen frizer, nihče na Jesenicah mu ne seže do nožnih prstov. Za striženje, barvanje (več barv, naprimer) pa oblikovanje in pranje las na začetku, itak, ene 50 eur. Ampak je vsaj kvaliteta. In vzame si čas zate. V Simplu mi je skoraj 25 eur za res simpl striženje. Groza. In bila sem tako šokirana, da nisem mogla reči niti besede….Nikoli več v Simpl.