Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek frizerka me krivo postrigla

frizerka me krivo postrigla

🙂

dolg las mi je resasto postrigla, na desni ful, na levi pustila ej rep, kot da sem eno budalo:-)))

zdaj pa študiram, a naj grem k drugi, al naj pustim tako, saj vidi se ne preveč..jaz pa opazim da je na desni ful zredčeno, na levi pa gosti

groza, kaka koza no

Sedaj je koza. Ko si bila pa na stolu, pa ji nisi mogla reči, da ti ni všeč in naj ti popravi?

a nebi šla raje k njej nazaj? zakaj vse jamrate TU namesto,da greste nazaj pa ,če se kaj k..či jo še pljuni. Pošteno si plačala, težko zaslužen denar in naj ti za to naredi,kar hočeš ti in ne kar hoče ona. Mirno pojdi,če ti je nerodno,grem s tabo 🙂

bog vedi kaj sem se ji zamerila:-)))

pač imajo probleme eni

V bistvu imaš v osnovi problem ti in sicer s komunikacijo. Še vsak frizer je meni končano frizuro pokazal in me vprašal, če je ok. In jaz sem vedno stegnila jezik, če mi kaj ni bilo všeč. Jamranje na forumu je čist brez veze. Pa hodi zdaj taka po svetu, če si bila v salonu tiho.

Podpis, ni potrebno nič dodati!

Frizerke so naravnost katastrofa,ko se vsededeš na njihov stol strižejo nas vse na enak način kot ovce,neglede na to kakšne lase imaš. Frizerke v Sloveniji res ne znajo z lasmi,kar malo si oglejte ženske frizure v javnosti katastrofa,dobre so le tiste ki so doma narejene.

New Report

Close