frizerka mi je slabo oprala lase
Bila sem pri frizerki, glavo mi je umivala vajenka s frizerske šole. Imam zelo zelo goste in dolge lase, lasišče je treba fajn premasirati in umikati lase, da pri spiranju voda sploh pride do lasišča. Vajenka me je sam mal pobožala po laseh s šamponom in mi las ni dodobra umila. Več kot očitno, šampona ni sprala z lasišča, saj me je to začelo kaj hitro srbeti. Naslednji dan sem si sama doma temeljito oprala lase in je bilo vse ok. Kako naj grem do salona in rečem frizerki, da je njena vajenka opravila tako kiljavo delo, in da bi rada tisto, kar sem plačala za pranje las nazaj?
Ikra474, 21.05.2023 ob 07:45
S tabo ima ogromno dela. Frizerke se takih s taki gostimi lasmi prav bojijo. Fer bi bilo, če bi plačala dvojno ceno, ker ima s tabo ful več dela .
za to, da mi je vajenka lase oprala (zelo slabo), ostrigla, posušila in polikala sem plačala 64 eur. Se ti ne zdi dovolj?
vse me je srbelo, 21.05.2023 ob 07:42
Bila sem pri frizerki, glavo mi je umivala vajenka s frizerske šole. Imam zelo zelo goste in dolge lase, lasišče je treba fajn premasirati in umikati lase, da pri spiranju voda sploh pride do lasišča. Vajenka me je sam mal pobožala po laseh s šamponom in mi las ni dodobra umila. Več kot očitno, šampona ni sprala z lasišča, saj me je to začelo kaj hitro srbeti. Naslednji dan sem si sama doma temeljito oprala lase in je bilo vse ok. Kako naj grem do salona in rečem frizerki, da je njena vajenka opravila tako kiljavo delo, in da bi rada tisto, kar sem plačala za pranje las nazaj?
Ja, jaz bi šla tja in povedala. Ne vem, zakaj se nisi z vajenko pogovorila takoj.
Sicer pa tudi meni drugače odlična frizerka, ki si res vzame čas za striženje, ima talent, uporablja odlične barve, azme pa tudi dovolj učinkovito ne opere mojih las.
Najslabše mi je pa oprala lase ena zelo punca, predvidevam, v Simple Nova Gorica Qulandija. Parkrat šla s šamponom za lase po laseh in sprala. Ne vem ali jih zdaj tako na frizerski šoli. Tako da me res zanima kakšne izkušnje imate druge s pranjem las pri frizerskah.
Če imaš tolk goste, da pri mokrih laseh sploh prideš do lasišča in je treba lase umikati, kako ti je lase potem sploh razčesala in še strigla, ker v ceno balzama oz. balzam nisi navedla? In kam si to šla, da za normalno striženje daš cca 65 evrov in pol še na vajino naletiß za tako ceno?
Čisto tako, cene so v Lj. približno 50 za dolge. Če te mojster spedena. In če si tolk natančna, bi takoj povedala, da naj ti lasišče in lase bolj opere ter tudi, da rabiš mojstra in ne vajence. Zakaj misliš da imajo v bankah napis, kasnejših reklamacij ne upoštevamo? In če bi že želela reklamacijo, greš taka nazaj, ne da se doma potem spedenaš, pol pa reklamacijo uporabljaš. Naslednjič bodi sama bolj natančna. Ali se pojdi suho striženje, ne boš plačala pranja, ne feniranja oz. likanja
Šišmaš, 21.05.2023 ob 12:36
Če imaš tolk goste, da pri mokrih laseh sploh prideš do lasišča in je treba lase umikati, kako ti je lase potem sploh razčesala in še strigla, ker v ceno balzama oz. balzam nisi navedla? In kam si to šla, da za normalno striženje daš cca 65 evrov in pol še na vajino naletiß za tako ceno?
Čisto tako, cene so v Lj. približno 50 za dolge. Če te mojster spedena. In če si tolk natančna, bi takoj povedala, da naj ti lasišče in lase bolj opere ter tudi, da rabiš mojstra in ne vajence. Zakaj misliš da imajo v bankah napis, kasnejših reklamacij ne upoštevamo? In če bi že želela reklamacijo, greš taka nazaj, ne da se doma potem spedenaš, pol pa reklamacijo uporabljaš. Naslednjič bodi sama bolj natančna. Ali se pojdi suho striženje, ne boš plačala pranja, ne feniranja oz. likanja
Sem Primorka in take cene dobiš pri nas. Zna biti, da je avtorica z obale ali goriške, pri nas so cene frizerjev izredno visoke, saj jih dvigujejo italijanske stranke.
zna bit, 21.05.2023 ob 13:42
Sem Primorka in take cene dobiš pri nas. Zna biti, da je avtorica z obale ali goriške, pri nas so cene frizerjev izredno visoke, saj jih dvigujejo italijanske stranke.
Hvala, nisem vedela, da so še višje cene. Mi je absurd, da imajo ponekod v Lj. za krajše ali kratke, dolge lase isto ceno, okrog 50. Je pa res, da imajo vajenci oz. manj izkušeni nižjo ceno kot pa mojstri. V vsem ostalem, mislim enako. Da se ne more doma spedenati, pol pa it uveljavljati reklamacijo. Če osebi nim zmogla reči, da naj ji lasišče in lase bolje opere. Dodala bi le še, da morda ni bilo krivo pranje, morda šampon, ki ne ustreza lasišču. Za ‘zna bit’, če ne bo citiralo. Kle je zastonj in opcijo citiranje skoz nekaj reklamiramo, pa se včas še zmer nič ne prime.
Še ena gorenjka, 21.05.2023 ob 17:01
Izredno drago. Jaz dam pri svoji frizerki 27 eur – za umivanje, striženje in urejanje frizure. Pa nimam kratkih las. Vedno naredi super!
Jaz imam kratke, pa dam za umivanje, striženje, frizuro in redčenje las (imam zelo goste) 20 €. Vzhodna Slovenija, pa ne vem ali pašemo že pod Dolenjsko ali Kozjansko
Pa po toči zvonit je prepozno. Reklamirat bi mogla na licu mesta
Dobronamerno se oglasi mimo in povej, da si imela hude težave s srbečico. V primeru, da te je strigla lastnica nimaš kaj, če ni niti ona opazila, da se ji lasje še penijo pod rokami. Tudi sama sem bila vajenka v salonu in vem kako striktno sem morala upoštevati navodila..pa tudi koliko kontrole je bilo.
to pa ne, 21.05.2023 ob 09:48
Da bi si pa tiste trapaste buče doma same oprale vam pa ne pade na pamet? Se vidi, da je nimate za drugo kot za frizirat, kure blesave.
Tisto čebulo si operi doma v salonu ti jo naj pa samo zmoči, če je že treba na mokro bučo frizuro delat.
veliko frizerjev noce stičt na doms oprane lase… imajo pogoj da tam operes lase
Če vidiš, da se uči, ji pomagaš.
Jaz bi ji takoj povedala kakšne lase imam in kaj se dogaja z njimi, sem 100%, da bi te upoštevala in takoj naredila tako kot ti želiš.
Ne pa sedet, čakat, da mine, potem pa stokat. To je kr neki.
Vajenci se še učijo, zato je lepo, da jim kot stranke pridemo naproti.
Moj frizer se je na mojih muhastih laseh začel učit in še danes je moj frizer.