Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek frizerka mi je slabo oprala lase

frizerka mi je slabo oprala lase

Ne jokcaj sedaj… Punca se uči!! Ce bi ji z lepo besedo povedala tam na licu mesta bi ona stvari naredila drugace! Sicer pa najlazje je cez vajence pluvat!! A mislis da bo tvoja frizerka zivela vecno!!! Nekje se morajo naucit tako frizerji kot zdravniki itd vsak zacetek je naporen!!!

Točno tako, kot sta navedli predhodnici pred mano, zakaj se nisi tam to takoj zmenila, saj si menda videla, da tako pranje za tvoje goste las ni ok. Punca se uči in to bi bila odlična priložnost za njo. Zdaj nimaš kaj jokcat.

Drugače, pa imam sama zelo mastno lasišče in mi na kraj pameti ne pride, da ne pridem k frizerju z tisti dan ali vsaj dan prej umito glavo. Potem mi jo on seveda še tudi umije in v takem primeru ni nič hudega, če je ne umije do pikice natančano.

Pač, zamenjaš frizerja.

A prineseš svoj šampon?

Frizerski nateg, za večjo ceno.

Bojkot.

Mišljeno za tiste frizerje, ki naj bi imeli pogoj umivanje las pri njih.

Bojkot, razen če si len/a.

Še malo pa ti bodo v restavraciji tiščali žlico v usta.

Tudi sam sem frizer a žal reklamacije v tem da niste bila zadovoljna za nazaj vam nebo upošteval razen če bi takoj v salonu povedala da vam pranje ne ustreza ( takih primerov je nekaj) in takrat izkušeni mojstri operemo še enkrat lase in lasišče dobro zmasiramo.

Svetujem vam da naslednjič takoj poveste da vam ne ustreza vajeniška roka ✋ nihče ne bo zameril in vi boste zadovoljna.

Pravilno,za take lenuhe,ki si doma ne znate oprat las ,bi moglo biti pranje 50€.

Jaz bi ti naslednjič zaračunala 3 ceno. Ona ti je oprala, za toliko kolikor si plačala. Ostale imamo čist redke lase in malo kas. V ceni je toliko šampona za mene, ki imam redke lase. Naslednjič plačaj 3 X ceno, pa bo. Nina ti kaj vračat.

Menda imaš eno leto garancije in lahko uveljavljaš reklamacijo.

Ali imaš kak recept, kako do takih las?

Vsak se uci, ane. 🤗

Odgovor na objavo uporabnika
vse me je srbelo, 21.05.2023 ob 07:42

Bila sem pri frizerki, glavo mi je umivala vajenka s frizerske šole. Imam zelo zelo goste in dolge lase, lasišče je treba fajn premasirati in umikati lase, da pri spiranju voda sploh pride do lasišča. Vajenka me je sam mal pobožala po laseh s šamponom in mi las ni dodobra umila.  Več kot očitno, šampona ni sprala z lasišča, saj me je to začelo kaj hitro srbeti. Naslednji dan sem si sama doma temeljito oprala lase in je bilo vse ok. Kako naj grem do salona in rečem frizerki, da je njena vajenka opravila tako kiljavo delo, in da bi rada tisto, kar sem plačala za pranje las nazaj?

Daj ne seri..A TI SI VSE NA ZAČETKU VSE PRAV NAREDILA ZNALA..A SI TI POPOLNA?

Ob ceni 64€ je jasno, da je takšna glava za frizerja, samo za frizerja.

Nesramno, da sedaj kokodakate tu na forumu, v salonu ste bili pa tiho kot rit. Takrat bi povedali.

Res pa je, da velika večina umiva lase tako, da peni samponpo laseh, s prsti pa ne podrgnite po lasišču, kar je pravilno umivanje las.

Na doma umite lase se ne striže v salonu. Niti na suho, se manj na mokro, ker se pri sušenju zmastijo.

Joooj joooj. A je to za forum????? Saj ste si sama oprala lase. Vajenka( ni zastonj ime vajenka) pa se bo z leti že naučila kako se pere lase. A ste vi takoj po nastopu službe vedela VSE?????

Mi gremo pa vedno z že umitimi lasmi k frizerju .

Zlasti in samo tvoja krivda..to si že takoj spoznala,da ti ni glave ok oprala..to se vedno pove takoj,tisti trenutek… “imam gostejše in več las,prosim če lahko malo bolj natančneje umivate.” Ali podobno….ampak tisti trenutek ko ona pere lase…ne potem po enem dnevu šele. 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️

New Report

Close