frizerka mi je slabo oprala lase
Točno tako, kot sta navedli predhodnici pred mano, zakaj se nisi tam to takoj zmenila, saj si menda videla, da tako pranje za tvoje goste las ni ok. Punca se uči in to bi bila odlična priložnost za njo. Zdaj nimaš kaj jokcat.
Drugače, pa imam sama zelo mastno lasišče in mi na kraj pameti ne pride, da ne pridem k frizerju z tisti dan ali vsaj dan prej umito glavo. Potem mi jo on seveda še tudi umije in v takem primeru ni nič hudega, če je ne umije do pikice natančano.
Tudi sam sem frizer a žal reklamacije v tem da niste bila zadovoljna za nazaj vam nebo upošteval razen če bi takoj v salonu povedala da vam pranje ne ustreza ( takih primerov je nekaj) in takrat izkušeni mojstri operemo še enkrat lase in lasišče dobro zmasiramo.
Svetujem vam da naslednjič takoj poveste da vam ne ustreza vajeniška roka nihče ne bo zameril in vi boste zadovoljna.
vse me je srbelo, 21.05.2023 ob 07:42
Bila sem pri frizerki, glavo mi je umivala vajenka s frizerske šole. Imam zelo zelo goste in dolge lase, lasišče je treba fajn premasirati in umikati lase, da pri spiranju voda sploh pride do lasišča. Vajenka me je sam mal pobožala po laseh s šamponom in mi las ni dodobra umila. Več kot očitno, šampona ni sprala z lasišča, saj me je to začelo kaj hitro srbeti. Naslednji dan sem si sama doma temeljito oprala lase in je bilo vse ok. Kako naj grem do salona in rečem frizerki, da je njena vajenka opravila tako kiljavo delo, in da bi rada tisto, kar sem plačala za pranje las nazaj?
Daj ne seri..A TI SI VSE NA ZAČETKU VSE PRAV NAREDILA ZNALA..A SI TI POPOLNA?
Nesramno, da sedaj kokodakate tu na forumu, v salonu ste bili pa tiho kot rit. Takrat bi povedali.
Res pa je, da velika večina umiva lase tako, da peni samponpo laseh, s prsti pa ne podrgnite po lasišču, kar je pravilno umivanje las.
Na doma umite lase se ne striže v salonu. Niti na suho, se manj na mokro, ker se pri sušenju zmastijo.