Frizerski pripomočki kje kupiti?
Pozdravljena Minini.
Profesionalno frizersko opremo lahko kupite v frizerskih trgovinah kot so Estela in Klevi.
Škarje: Kasho, Matsuzaki, Kamisori, Glamtech, Jaguar.
kupite šakrje, ki imajo rezila izdelana iz japonskega jekla.
Fen: Framesi, Magma…
Krtače, navijalci: Termix, Label m, So cap…
Lp
Naya
Estela se nahaja v BTC-ju, Klevi pa v Kranju,nakup pa lahko opravite tudi preko spleta http://www.klevi.si/index.aspx?source=katalog&kategorija=1
Lp
Naya
Pozdravljena.
Če še niste izučena frizerka vam svetujem nakup klasičnih škarij, ki so nemenjene učencem. V omenjenih trgovinah vam za zelo ugodno ceno nudijo šolski kovček v katerem boste našla vse potrebo.
Lp
Naya
ŠE enkrat hvala za informacije.
Ker sem radovedna, me zanima dvoje.
Zakaj naj učenec striže s povprečno kvaliteto škarij? Razmišljam namreč, da bi kupila boljše kvalitete. Za poklicno pot frizerke se odločam v zrelih letih, zato razmišljam o prihodnosti drugače, kot bi, če bi bila srednješolske starosti.
Pa še nekaj, kar se sicer ne ujema z začeto temo. V okviru šolanja bom morala opraviti, komaj čakam, tudi prakso, 600 ur. Problem nastane, ker v mojem kraju ni frizerjev z andragoškim izpitom in me ne morejo vzeti za vajenko.
Me lahko usmerite v kak salon v Ljubljani, glede na to, da bo moje šolanje potekalo v Ljubljani in mi ne bi bil problem imeti prakse v LJ? Za 4 ure, z možnostjo subvencije – prispevkov za eno leto, s strani Zavoda za zaposlovanje. Lahko tudi na zs.
Hvala.
Pozdravljeni.
Delo z škarjami je za začetnika lahko malček nerodna stvar, prepričana sem, da vam bodo nekajkrat padle po tleh lahko se zgodi, da zastrižete ogrinjalo ali pa svoj prst. Vsi ti pripetljaji bodo poškodovali rezila , čez čas bodo ta skrhana zato boste morala kupiti nove škarje.
Dokler se še učite, ne kupujte dragih profesionalnih škarij, saj jih boste hitro uničila in potrebovala nove.
Informacije o frizerskih salonih boste dobila na šoli kjer se učite. Seveda pa lahko sama povprašate v salonih, kjer bi se želeli učiti.
Lp
Naya