frizerski salon lassana
Pozdravljena,
salonov Lassana je kar nekaj in se tudi trudijo z izobrazevanji. Osebno poznam frizerko Vero, v srednjih letih, nastopa obcasno na odrih in resnicno ne vem kako se pise, niti v katerem od salonov je vodja in ce je se.
Povprasaj malo v salonih Lassana, jo sigurno poznajo.
Srecno!
lp alenka
Jaz sem bila enkrat v Lassani in sem bila zelo zadovoljna, tudi moja mami hodi in je zadovoljna, tako da grem naslednjič spet tja. Cene so v primerjavi z drugimi saloni nizke (za pramena po celi glavi – dvobarvna, striženje, fen frizuro + dodatke sem dala nekje 45€.
Bila sem v Lassani na Slovenski, pri Nami, strigla me je mlajša frizerka Dijana Š.
Številka salona je: 01 251 53 39
Priporočam!
Hvala za napotek.- žal sem videla tvoj post prepozno, vmes sem že šla k drugemu frizerju, kjer sem plačala odločno preveč denarja, z storitvijo pa tudi nisem preveč zadovoljna… No, naslednjič bom probala z lassano.
kaj te lahko vprašam kako si se strigla? samo špice ali orng striženje?:-)
Hvala in lp!
Spoštovana Ona 029 – tretič.
Lassana je naslednica državnega podjetja ”Brivnice in česalnice”, ki se je privatiziralo in spremenilo ime v bolj moderno. Strokovnost in znanje pa je na srednjem nivoju. Njihove stranke so predvsem starejše klasične gospe, kot tudi tiste nezahtevne stranke, katerim je cena pomembnejša od kvalitete.
Predvidevam da ste mlajša oseba, ki tam nima kaj iskati.
Lep pozdrav
Stevo Pavlovič
Spoštovana nepodpisana.
Nisem imel namena ”pluvati” po Lassani, ker spoštujem vse kolege frizerje. Eni imajo več znanja, eni manj, Lassana je pa točno to, kar sem napisal.
Lep pozdrav
Stevo Pavlovič
Tudi jaz sem že bila in pri Stevotu (strigel in barval me je Danilo) in pri Lassani (na celovški in čopovi) in je moje mnenje tako da so pri lassani za striženje zelo dobri (npr. Breda na celovški) vendar pa z barvanjem nisem zadovoljna, ker mi (mislim da uporabljajo barve LONDA) niso všeč.
Lahko “okarakteriziramo” da je Stevo res za mlajšo in drzno populacijo, kar moraš pri njih tudi za določeno ceno plačati. Pri lassani pa imajo večjo ciljno publiko pri starejših gospeh, kar pomeni posledično da imajo striženje cenejše vendar za moje mnenje nič manj kvalitetno. Mogoče je razlika samo v modnih smernicah, kjer jim pri Stevotu seveda vestno sledijo (Sam ne pomeni pa da tudi vsakemu pašejo)..pri Lassani pa še vedno prevladuje klasika:)
…Lp
Zivjo!
Pred kratkim sem se postrigla v enem izmed lassaninih salonov in moram reci, da sem zelo zadovoljna,pa ne samo jaz tudi drugi so bili navduseni nad mojim novim izgledom.
Vsec mi je bil pristop, svetovanje, prijaznost in navsezadnje koncni rezultat.
Prej sem imela dolge lase in sem bila vajena klasicnega strizenja.Zdaj pa sem se odlocila za spremembo,se pravi nekaj drznega,mladostnega…in to v lassani tudi dobila,tako da nebi mogla reci da je njihovo “znanje in strokovnost na srednjem nivoju”…in vse ostalo kar je gospod Stevo navedel.
Lep pozdrav od mlade gospodicne 😉
Tako kot v vsakem salonu z več frizerji, tudi Lassana ima več – veliko frizerjev. Seveda so prijazni, se potrudijo, tako kot vsak frizer, saj nobeden ne želi, da stranka ni zadovoljna, in nekateri so uspešni, zato so tudi stranke zadovoljne.
Imajo pa svoj nivo kvalitete in cene, ki je nekaterim blizu, drugim ne. Torej lepo da ste bila zadovoljna. To si vsak frizer želi.
Pa lep pozdrav
Stevo Pavlovič
Draga Metka.
V odgovoru na zastavljeno vprašanje nisem nikjer reklamiral sebe. Skušal sem objektivno podati svoje mnenje – odgovor, na zastavljeno vprašanje.Če sem koga užalil, to ni bil namen.
Je pa zelo teško odkrito odgovarjati in pri temu ne izzvati reakcije , tako kot ste vi regirali.
Mogoče je bolje hinavsko blefirati in vse glorificirati,samo hvaliti, ter vsakemu lesti v rit.
Jaz raje napišem – reče to kar verjamem, da je resnica.Brez želje, da koga diskvalificiram, kot to vi počnete.
Prosim pokličite me na službeni telefon 01-4315138 in mi bolj konkretno povejte, kje sem se zmotil.
Z veseljem se vam bom opravičil.
Stevo Pavlovič
heei… odločila sem se pobarvarti na kakšno lepo svetlo blond. sicer sem že svetla vendar ta barva ne paše k moji novi friuri… pa mee zanima STEVO koliko pride bravnje pri vas, cenik sem iskala pa nisem našla, okvirno me zanim, imam kratke lase, kot paž postriženo vendar krajše…. lp.. hvala za odgovor
Azzzja pozdravljeni!
Ker gospod Stevo tega foruma ne moderira več vam svetujem, da se o cenah pozanimate osebno oz. ga pokličete.
Če smem bi vam predlagala, da si ogledate še cenik naya.si/cenik studia Evilhair, za zmerno ceno vam nudi svetovanje ter kakovostno barvanje.
pri temule Stevotu sem se enih pet let nazaj (sem imela 25 let) strigla. Ma sej so fency ampak frizura mi je naredu tko da mi sploh ni pašala, vsi so me skritiziral :/ tko da pol nisem več šla tja. Najbrž je res namenjen 17letnicam z željo po nekih kvazi ‘modernih’ abstraktnih frizurah.
Lassane še nisem sprobala, me pa mika da bi enkrat ob priliki… Sicer pa, a to sta edina frizerja v Lj??
zivjo,
sem mlada punca ki si je pred kradkim v lessani prebarvala lase… najprej sem jih morala zblanzirati in potem prebarvati skupaj sem dala 88 in strizenjem in nego vret… samo za barvanje in nego naslednic pa sem dala 53 🙂 bila sem zelo zadovolnja… ste prijetno sprejeti in vas na vratih ze caka kava ce to zelite 🙂 osebje je zelo prijazno 🙂 jaz sem se barvala pri mlajsi punci z imenom amela 🙂 tako da se z gospodom stevotom pavlovicem absolutno ne strinjam 🙂 vrjetno mu je zelo huda konkurenca in zato ima tako mnenje 🙂
lp 🙂
Dragi Stevo, veste za nas ženske ni bistveno, da imamo pričesko, ki je zadnji hit včasih že skoraj zblojenih modnih smernic. Pomembno je, da nam pričeska pristoji, da se v njej počutimo odlično, da smo kvalitetno postrižene, ker potem lahko tudi same pričesko Lepo oblikujemo. Razno razni modni eksperimenti pa lahko izpadejo popolnoma neustrezni za tip, fixionomijo in stil posamezne osebe, kljub temu da je frizura fenomenalna. To pa Mislim, da modni frizeraji zelo pogosto pozabljate!!!