Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Frizerski salon SIMPLE

Frizerski salon SIMPLE

Se kdo striže v frizerskem salonu SIMPLE na Viču? Bi prosila za mnjenje, kako se vam zdi?
Tam so 4 frizerke – Irena, Nina, Renata, Slavica. Ma kdo izkušnje s katero od teh frizerk?

Je v kateremkoli drugem SIMPLU dober frizer/ka?

Hvala za mnenja. 😉

jst se tam NE strižem, to lahko povem..
tko da tud o izkušnjah ne bi mogel nč rečt..

V plus jim štejem, da so res hitri, vendar imam včasih občutek, da postrižejo minimalno, tako, da se pri kratki frizuri včasih skoraj ne pozna. Na žalost nikoli ne vprašam, kako je ime frizerki, pridem kadar se mi res mudi in to je to. Včasih bolje, včasih slabše.

Občutek imam, da se jim ne da posebej ukvarjati s svetovanjem, vendar sem za to ceno najbrž lahko vesela, da mi umijejo glavo in postrižejo.

Tudi drugje nikoli ne veš, za koliko te bodo upilili pri ceni in kje je meja med žensko kratko in srednjo frizuro. V Lassani včasih računajo kratke lase, drugič srednje, frizura pa je vedno enaka, nek kratek (skoraj) paž.

V bistvu mi ni sploh važno kako hitri so (boljš, da ne prehitri, da nimam občutka da so površni:)) in koliko stanejo (v mejah normale, seveda), jaz sem samo občutljiva na svojo frizuro in res hočem, da je ok! 🙂

Kratkolasa blondinka: kolk pa daš za umivanje glave, striženje in sušenje?
Men je najbolj pomembno, kako me bo postrigla, mal sm zakomplicirana pri tem, k me je vedno mal strah, kako bo izgledalo. 😛

Jaz sem pred leti redno hodila v te salone, predvsem zato, ker ni naročanja in ker delajo tudi ob vikendih. Cena striženja + par povrhnih pramen na kratki paž je bila malo čez 40 eur. V večini mlade frizerke, ki so si nabirale izkušnje. Kdaj pa kdaj kak njihov kiks….

Ko mi je frizerka, ki je po moje ravno končala šolanje ali pa še to ne računala 68 eur za 5 pramen in striženje (s tem, da sem zadaj visoko pobrita z mašinco, spredaj pa so najdaljši lasje dolgi 10 cm),
sem nehala hodit tja!

Sem se pritožila tistim, ki so takrat tam delale, pa so bile vse tako mlade in so samo skomignile z rameni.

Tam me ne vidijo več!

V našem Simple salonu so tudi hitri in tudi hitri in tudi se ne trudijo s svetovanjem. Usedem se in frizerka kar nekaj po svoje skvačka:-) Včasih je boljše, včasih slabše. Ko bom imela več časa kot ga imam trenutno, bom hodila rajši drugam.

Bila samo enkrat v Šiški in nikoli več.

Mlade punce za katere sem bila prepričana, da so seznanjene z novimi trendi tako striženja, kot uporabe preparatov. Ampak nič od tega. Tista, ki je mene frizirala se je pogovarjala, kot da sva midve “stare” znanke, pa je še nikoli nisem videla.

Skratka bila nezadovoljna tako s tretmajem, kot načinom in tudi zasoljeno ceno. 😉

Za Vič pa ne vem in tudi nobene ne poznam.

Hodim v Simple na različne lokacije že nekaj let in sem bila kar zadovoljna s stritvami, tudi prijazne so bile vedno frizerke in so se potrudile glede svetovanja, če sem jih prosila za nasvet. Res pa je, da sem že naletela na bolj prestrašene mlade punce ampak so dobro opravile in se zelo potrudile. Res pa je tudi, da nisem arogantna in vase zagledana kar ljudje okoli mene tudi občutijo:)
Enkrat me je ena postrigla res vrhunsko, taka frizerka z močnejšo postavo zelo prijazna in zelo hitra ampak toliko bolj spretna pri svojem delu. Zame niso te variante, da me kakšen fancy frizer mečka sto let na stolu. Poznam pa ženske, ki pri frizerjih iščejo to kar bi morale dobiti kje drugje in seveda potem se jim zdijo vsi zanič in pljuvajo po njih ne glede na to koliko so odštele. Ja pa še enkrat ponavljam gre za arogantne babure, ki imajo malo bolj debele denarnice.

Bila pred leti in sem bila razočarana. Takrat sem imela kratke lase in so me kar zašuštrali. V glavnem so to mlade frizerke, neizkušene.

New Report

Close