frizerski salon SIMPLE

Nikoli vec u zivljenju ne grem v simple. Groza od groze. Placala sm OGROMNO zato da mi je pol glave pobarvala na sivo (hotela sm crno). Pobarvala mi je samo zgornji del las spodaj pa sploh ne. Katastrofa!!! Danes sem bila pri frizerki, ki jo ze pet let obiskuje moja mama in mi je naredila stokrat boljso frizuro kot pa tista v simple salonu. Nikoli vec ne grem tja.

glejte ne vam kaj se buneste sam simpl je čist uredu sam odvisno na koga nelatiš…vi tuki kritizirate cel salon ki pa ni nič kriv kriva je oseba ki ni prav naredila sam če greš enkrat tja in če ti ni u redu pol ni treba it več….in cene pa so nizke če hočete pa dobro frizuro pa dobrga frizerja pol pa dajte 100e pa pejte k najboljšemu frizerju sam me zanima kolkrat na leto bi šle za tak denar….me zanima kako bi se vi počutle da vas nekdo tako kritizira!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Z bratom sva šla enkrat (in tudi zadnjič) v Simple v City park.
Brata bi morala postriči na kratko in ko sem rekla, da naj ga postriže še malo, je za vsakih 5 las uprašala a tuki tudi ? (nevem od kdaj te strižejo tko da te za usakih 5 las uprašajo če to tut postrižejo).
Meni pa bi morala samo postriči konice in narediti fru-fru. Ko pa sem videla da že s konicami nima pojma, sem si hitro zmislila da si puščam dolg fru-fru in da naj ga ne striže.
Bilo je poceni, ampak tudi z razlogom. Ne grem nikoli več.
L.p

Tle sploh ni problem v salonu, ampak v frizerkah ker pač niso usposobljene. Če bi radi vedeli zakaj, greste pa loh pogledat na frizersko šolo pa vam bo vse jasno, ker itak nič ne delajo…
Je pa res da dons res ne morš najdt več kšnga dobrga, ampak pocen frizerja, zato vsi odlašamo, dokler ni res kriza…Sama ziher ne grem v Miča al pa k Stevotu al pa kamorkoli, ker mi lasje tok hitro rastejo, da bi mogla frizuro obnavljat vsak mesec, kar je pa za študentko prevelik zalogaj, da dam vsak mesec 100€ za frizera..Mičken je prehuda!! In tako nam žal preostanejo malo cenejši saloni,kjer pa pač izigravamo srečo in upamo, da smo dobili pravega frizerja!
Bo treba mal več v izobrazbo vložit, a ne??

Meni ni jasno zakaj v Simple vidim vedno nove obraze? So ti frizerji študenti ali kaj, da jih menjavajo kot po tekočem traku?
Ni sploh problem v ceni, problem nastane, ko pokličem ali dela ta pa ta, pa pravijo ne te pa ni več pri nas. Okej vredu…dobim novo frizerko nakar spet pokličem a dela ta pa ta, ja te pa ni več pri nas.
Ja madona pa kaj je to?

Simple je zato tko poceni, ker imajo predvsem začetnik Že samo ime pove Simple in tudi opremljeno je tako bolj po DISKONTNO! Hvala bogu da tam najdete dobrega frizerja… če ne pa pejte kam drugam
Imam srečo da sem sam frizer in teh skrbi nimam. SPloh pa tudi če sam ne bi bil nikoli frizer in bi koristil neke storitve v takih verigah salonov ne bi šparal z denrajem – bolje plačati nekaj več kot kaj premalo ali pa pojdite v kakšmanjši salon. Verjemite se 100% bolj potrudijo. Razn če imate ogromno smolo.
Je pa potrebno dat v svoje izboraževanje ogromno. Nikoli nisi tako dober da ne bi mogel biti še boljši. To pa se vidi že takoj ko frizer nastopi pri delu z vami. Obstajajo tudi zelo dobri frizerji ki niso vešči komunikacije ali pa obratno… Vse je možno. Najbolje je da je oboje… Ljudje smo tako kompleksna bitja… Sam se nimam za najboljšega frizerja, verjemite pa mi, da sem na svoje delo ponosen, ko vidim kaj drugi delajo iz las
Simple salonov je ogromno in izkušenj z njimi tudi. No, jaz za domžalskega vem, da vsaj šefica zagotovo ni začetnica, saj je tam že skoraj 8 let in super striže.
Škoda pa, če ni tako povsod in so kje tudi nevešči škarij.
LP,
Lenka

Sem že nekajkrat bila v Simple v Črnučah (Mercator Tehnika) in sem bila vedno zadovoljna, sploh pa z vodjo salona – če se ne motim, ji je ime Vesna. Verjetno je res odvisno na koga naletiš, ampak tule sta me strigli že 2 frizerki in sta obedve ok! Ne vem pa kako je v drugih Simplih. Aja, nisem niti imela najlažjih frizur, ampak bolj zapletene, pa še barvanja, in je bilo vse v redu! Cena pa običajna za frizerja, toliko kot bi dala drugje.