frizerski salon SIMPLE
Nekaj dni nazaj sem bila v frizerskem salonu simple v mercator centru v šiški. Želela sem da mi lase skodrajo in spnejo navzgor. Prinesla sem še sliko in vprašala frizerko če bo šlo da mi naredijo tako ali pa vsaj podobno in rekla je da ni problema. Kaj mi je naredila, mislim tako frizuro bi si naredila sama doma in to zastojn, ne pa da mi je računala 33,60 zato da mi je naredila kodre z likalcem in pripela štiri špange ki sem jih prinesla s seboj. Frizerka nima pojma o spenjanju las in v ta frizerski salon sem šla prvič in zadnjič.

Sama imam s Simple saloni v redu izkušnje: v cityparku v Lj. so povprečni, v Domžalah v Mercator centru so bili do sedaj vedno v redu (otroško striženje in spenjanje), vrhunska pa je (bila?) Karmen v Mercator centru v Kopru (nisem bila že dolgo), kjer postriže fantastično, še boljše pa je modno barvanje (prelivajoči se barvi po predelih las, ne prameni). Je pa po mojem v Simplu že precej drago, nazadnje so me samo pobarvali (Lj), pa sem dala čez 60 EUR.

Jaz že par let hodim v Simple in ni vedno najboljše. Najdeš tudi frizerke, ki jim pokažeš sliko frizure kako se hočeš postriči, a je končni izdelek čisto nekaj tretjega in za striženje kratkih las porabila 26€ -.-
Bila pa sem prejšnjič v E.Leclercu in me je frizerka po imenu Slađana postrigla tako kot sem hotela oz. še boljše od tega. Za striženje sem porabila 20€, zelo poceni, glede na to da mi je strigla dokaj dolge lase.

saloni simple so zanič punce ki tam delajo nimajo pojma o friziranju usaj 80% je takih..tam lahko vsak ki ima frizersko šolo.poznam jih velik ki so delale pri njih in dale odpoved pa vam povem zakaj..plača je pod minimalno delajo po 200 ur na mesc če je treba,šefi sam izkoriščajo, poleg tega večina njihovih salonov predvsem ven iz lj in mbja ddela s tok slabimi produkti d glava boli neke artego barve,pa artego šamponi use skup zanič in tam nikol ne morš it z dobro frizuro ven..pa še drago je na konc tko da grem raj k komerkoli drugmu kokr pa miču ali v simple..lp

parkrat sem bila v simple krško in tam se je premenjalo v enmu letu že ene 5 frizerk za vsako ko pridem je druga in ena mlada punca z dovgimi lasmi je bila vredu prijazna in vedla je kaj dela pred njo je bila ena ki ni mela pojma za kaj se gre sedaj pa sem že dvakrat prišla ko je biu salon zaprt enrkat sem punco v simple majici vidla ko je sedela pri sosedi v trgovini. tak da v ta salon ziher več ne grem grozno kak so lene pa še ko prideš notri če že majo odprto ne veš če si dobrodošel al ne kakšno obnašane…

Pozdravljeni!
Po mojih izkušnjah je simple poden od podna. V našem koncu je ta firma že caa 10 let. Začetki so bili čisto drugačni kot je slika danes. Na začetku so frizerke hodile na tečaje, sledile trendom, ekipa je bila ustaljena, cene so bile normalne. Zdaj pa se je firma tako razširila, da jim je stvar ušla izpod nadzora. Zaposlene so totalno nezadovoljne, saj drugače ne more biti. Delajo ful za malo plačo, pa še pritiskajo skoz na njih glede prometa. Občutek imam da je pomembna samo cifra in ne več kvaliteta. Ta boljše frizerke prej ali slej poberejo šila in kopita.
Zato tudi jaz pravim, da je veliko boljši kakšen privat salon, kot taka veriga.

Danes sem izbrala Simple, ker so bili vsi ostali frizerji zasedeni in moram povedati, da mi je frizura kar všeč. Ni kar sem si predstavljala, a je dokaj v redu. Frizerka je bila prijazna ampak simple sem izbrala ker sem pred kratkim plačala 25€ za striženje konic in se mi je zdela brutalno visoka cena, Za 15 minut dela se ne računa 25€, ampak mi je lasišče še umila in oblikovala frizuro tako, da sem nekako sprejela ceno. Kljub temu, da sem izrecno rekla naj me samo ostriže! Danes sem plačala 35€ za striženje in bila zelo šokirana. Strigla me je 30 minut. Torej konice brez umivanja. Nikoli več ne grem v Simple. Kljub njihovi prijaznosti in zadovoljstvu ob rezultatu, dam doma manj kot 10€ za boljši rezutat. Prestolnica ali ne, cene se ne bi smele tako razlikovati.

Ne kritizirajte p ne piste neumnosti 100e za barvanje ni nobena placala razn ce se razbarbas in nato se pobarvas! Ve mtke p itak recete nakratk verjetn vs zato sprasujejo a se a se kr ponavad postrizejo pol pa dejte se mau pa spet use ud zacetka najprej se zamislte nad sabo pol pa nad drugimi;) pa mulcam recte da nej bo pr mer p bo tud lepo ustrizn

Ne kritizirajte p ne piste neumnosti 100e za barvanje ni nobena placala razn ce se razbarvas in nato se pobarvas! Ve mtke p itak recete nakratk verjetn vs zato sprasujejo a se a se kr ponavad postrizejo pol pa dejte se mau pa spet use ud zacetka najprej se zamislte nad sabo pol pa nad drugimi;) pa mulcam recte da nej bo pr mer p bo tud lepo ustrizn

Ce imate radi sebe in svoje lase odsvetujem barvanje v simplu citypark. Sami neizkuseni mladi, ne vejo kaj delajo in so totalno brez feelinga za barvanje oz friziranje nasploh. Z eno besedo katastrofa. Nikoli se nisem bila v slabsem salonu s tolko nekompetentnim osebjem. Nikoli in tko res NIKOLI vec, tudi ce me pobarva zastonj ne grem vec tja.

Jaz nikoli več ne grem na striženje v Simple v centru LJ. Sem jim pokazala sliko, kakšno frizuro približno bi rada in jo opozorila, da imam goste lase. Frizerka pravi, da ne tako, da ona ve kaj mi paše na moje lase. Totalno sem nezadovoljna, po moje me je strigla nekaj na pixi frizuro, čisto prekratko, sedaj sem pa taka, kot bi imela čelado na glavi. Samo čakam, da mine čas, da mi lasje vsaj malo zrastejo. Brez zamere, ampak, če je nekaj moderno in slučajno znajo delat take frizure, ni nujno, da to vsakemu paše.