Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek frizerski salon v Kopru ali okolici

frizerski salon v Kopru ali okolici

Iščem dober frizerski salon, najraje v Kopru oz. bližnji okolici. Primorke rada bi vaša priporočila, je kje kdo ki vas je prepričal? Vrnila sem se iz tujine in ne poznam nikogar. Skratka iščem nekoga, ki ti zna ustrezno svetovat, priporočat.
Hvala za pomoč.

Jaz se vozim iz okolice Kopra v Lucijo k frizerju. 🙂

Odvisno tudi kolko si pripravljena odstet :), imas Denisa tam pri City burgerju. Je bolj “umetnik” in ni poceni.

h komu pa?

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Salon ” Fedora” v Spodnjih Škofijah.

Seriously? Rajsi pol k Samanti 🙂

h komu pa?[/quote]
Nataša Mičović 😀 me pa strize odkar vem zase 😀

Seriously? Rajsi pol k Samanti :)[/quote]

Pri Samanti še nisem bila, me pa Fedora vedno postriže točno tako kot mislim. Je ena redkih, ki že po prvem vtisu ve kak tip človeka si in te ne posiljuje z neko komplicirano frizuro, če vidi, da si športen tip, npr.

Jaz sem tudi za Fedoro na Spodnjih Škofijah. Zelo dobra frizerka!

Seriously? Rajsi pol k Samanti :)[/quote]

Pri Samanti še nisem bila, me pa Fedora vedno postriže točno tako kot mislim. Je ena redkih, ki že po prvem vtisu ve kak tip človeka si in te ne posiljuje z neko komplicirano frizuro, če vidi, da si športen tip, npr.[/quote]
Sej jz nevem… parlo per sentito dire 🙂

Drugace na Hrvatinih je Katarina 🙂 je hodla moja tasca na Skofije in je placaevala za strizenje kratkih las 20eur, zdej hodi h Katarini in placa 8 eur in je tudi dosti bolj zadovoljna s frizuro 🙂

v Umagu so storitve na pol cene…barvanje s prameni in striženje s fen frizuro + macadamia maska 30 eur

New Report

Close