Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Frizura-moja nočna mora!

Frizura-moja nočna mora!

Punce, pomagajte mi! Moram k frizerju, pa me kar groza obliva… Odločila sem se, da ne bom več hodila k svojemu staremu, ker mi nikoli ni bilo všeč kako me postriže, nisem pa vedela h komu drugemu naj grem, da bo bolje, pa sem kar vztrajala. No zdaj imam dovolj!

Prosim za preizkušene nasvete. Kam hodite k frizerju ve in koliko vas udari po žepu? Mogoče imate kako frizerko ki pride na dom? Karkoli! Imam dolge ravne lase. Rada bi si popestrila frizuro z drugo barvo, prameni, pa obliko malo spremenila. Sem iz Lj.

Dajte pomagat, da ne bom spet nasedla nekomu, ki me bo ošmajcal kot cucka 🙂
Hvala!!!

Meni najljubša frizerka je Staša, dela pa v Lassani na Čopovi. Priporočam!

nika

Nika, a je to Staša, ki v Lassani dela šele kakšen mesec ali dva?
Če je, potem je res super frizerka, tudi meni in celi moji družini naredi krasne frizurce.

polona

Ja, je. Prej je delala drugje.

Skratka – FULL je dobra!!!

LP

nika

Kakšne frizure pa imata? Kaj je delala (striženje, pramena, barvanje…)? Cene? Hvala punce!

Jaz imam srednje dolge lase. Moja naravna barva je rjava, ona pa mi je zdaj že dvakrat naredila svetla in rdeča pramena. Pa postriže me tako, kot hočem! In sem res zadovoljna. Jah, dela vse – kar pač hočeš. Za cene tam pa ne vem… Je moja bivša soseda, tako, da me spedena kar doma…

LP

nika

A res? A bi mene tud lahko doma, če je ceneje? Saj verjetno njej tudi bolj ustreza, da gre zaslužek direktno v žep, a ne?

ja, Nika, mene tudi doma striže, sicer ni moja soseda,je pa moja sorodnica. Mislim, da smo se enkrat poleti celo srečali pri Staši doma…(če si taprava-ali si bila tam s sinkom in možem?) Jaz imam bolj kratko, skuštrano frizuro, pa eno dve leti staro malčico in šestletnega pobalina.

polona

ej punce pa ne razglašajte, da pride ta in ta na dom…da ne bo punca najebala, če se zve..saj tud na naših koncih punce pridejo domov, sam se to ne pravi naokrog, ker delodajalec ne sme izvedeti……saj veste ker je pol hudo1

Zakaj pa ne? Kaj punca dela v svojem prostem času ni stvar delodajalca. Če imam jaz dve službi, mi delodajalec zato ne bo nič rekel. To je pač moja stvar, a ne?

Raje naj še katera predlaga kakega frizerja, no…

Ja, Polona, potem je verjetno res prava. He he Še dans jo pokličem, da jo malo povprašam…

Za Katarzo pa – nihče ji ne more nič, če me doma brezplačno sfrizera…

LP

nika

Frizer frizira in nam naredi fruzuro… Mogoče je tako samo na periferiji in se v Ljubljani frizerate… ;-))

O, hudo, kolk smo občutljivi, a ne? Pa drugače sem tudi jaz iz periferije…

LP

nika

hm, iz skoraj centra Ljubljane sem šla na periferijo – glej ga
zlomka – razumem obe besedi : frizira in frizera. Kakšen tak lapsus
me ni motil ne prej, ne zdaj. A sem čudna, j.?

ufa………….ja, no
lp

he he – tudi ti si naredila napako – fruzuro… Dejmo se zdej dajat še zaradi tega… Bedarija!

nika

Sonja v Lassani v Kliničnem centru, tja hodim že 8 let, prej sem pa tudi samo menjala, ker ni bilo nikjer dobro.

jst bi predlagala salon Tamara na Študentovski.Men osebno je frizer moškega spola(edini v salonu) najboljši.Kar se striženja in barvanja tiče,ker zna dobr svetovat.Najraj pa vid,če se lohk mal “izživlja” nad vami,sploh če imate kratke lase kot jaz :)) Men je res všeč in tud tko kot sem jaz pobarvana nisem še nobene videla.Cene so pa take k drugje verjetno.Za striženje in barvanje daš nekje od 8-10?Ne vem točno,ker mam jaz po tolikih obiskih že mal popusta 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close