Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Frizura-nasvet

Frizura-nasvet

Nujno potrebujem nasvet.
Imam bolj redke, tanke lase, dolge malo čez ramena. Niso postriženi ravno, po vrhu malo postopno (pa ne levja griva), spredaj kratke na čelo. Zaradi redkih las nosim spete rahlo v čop, z gumico, ki ima nanizane umetne lase, da izgleda več. Danes grem na striženje. Vse do sedaj mi frizerke niso svetovale “levje grive”, ker preveč posname lase in jih izgleda še manj. Ta nova frizerka pa pravi ravno obratno.
Ima katera kakšen nasvet, katero striženje bo boljše (pa ne na kratko – s kratkimi lasmi ne morem prikriti redčine na vrhu glave).

By.

Jaz mam tud bolj redke lase, pa še tanke. Po moje “levja griva” res ni preveč primerna. Sama si boš bolj težko vsak dan uredila lase, da bodo izgledali lepo.
Sama imam kar dolge – malo čez rame. Uredim si jih pa tako, da jih umijem, pustim, da se skoraj do konca posušijo, potem pa izberem par pramenčkov – recimo okrog 6, jih ovijem okrog svoje osi, potem pa še okrog prsta, pritrdim z lasnico in posušim s fenom. Ko so suhi, jih spustim – nastane bolj bujna pričeska, potem pa še našpricam z vodico od Fructisa za kodraste lase in za bolj bujno pričesko in tako dobim kar lep volumen.
Pa pusti si spredaj dolge lase, ker bo tako več daljših (več las).
lp

aja, kodrčke si potem samo rahlo počešeš s prsti, nič z glavnikom ali krtačo, preden jih posprejaš z vodico

New Report

Close