frizura za najlepsi dan
Pozdravljena!
Pravijo, da je najlepsi dan porocni oz. da je eden tistih. No, v letu, ki prihaja bom tudi jaz nevesta :)… zal, pa nisem pretirano zadovoljna z nobenim frizerjem, h kateremu me je do sedaj zapeljala moja pot. Priznam: verjetno je tudi v meni kancek preizbircnosti… kakorkoli… bi se pa morda v tem casu priprav zaupala vasemu salonu, saj ste iz okolice Brezic, kajne? Ce se narocim, pridem v “roke” k vam Alenka?
Hvala in lp…
Strinjam se, da je to res lep dan za nevesto, in ne nazadnje tudi občutljiv. Žal moram priznati, da je tudi zame tak dan občutljiv. Vem, da naj bi nevesta izgledala najlepša tisti dan in to je tudi za nas frizerje stresno. Saj se vsega lotim in se vedno tudi potrudim, vendar pa se jaz žal nisem ravno(ne še ), specializirala v poročnih frizurah. Delamo make-up, oblikujemo nohte…. Če pa bi hotela poročno frizura bi se morala prej oglasiti, da se pogovorimo, da ne bi bila med žalostnimi nevestami.:)
LP Alenka
Pozdravljena Alenka!
Tudi če niste specializirani za porocne frizure bi morda res prisla na obisk. Saj ne spadam med tiste, ki imajo rade ekstravaganco. Nagibam se k naravnemu videzu, brez pretiranega kompliciranja in umetnicenja, zato mislim, da naloga ne bi smela biti pretezka 🙂
bom potrkala na Vasa vrata, ko najdem kaj casa…
Lepo se imejte in hvala za odgovor