Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka frizura??

frizura??

Ojla vsem ki ste se ali se boste porocile!
Zanima me kako ste si izbrale frizuro ki jo boste imele na poroki?Jaz se ne znam odlocit med strogo ravnimi oz spuscenimi in zlikanimi,to je moja najvecja zelja,po dru gi strani bi mela pa kaksno frizurco spato gor in malo razpuscenih kodrckov.Ce je mela katera tako frizuro naj mi prosim pove ce je dobro stala celo noč ali je bilo kaj problemov?Mene to najbolj skrbi da bi mi vse padlo.Aja dolge mam pa kr malo cez ramena;)oz do naslednjega leta (maja)bodo se kak centimeter daljse.In ali vam je verjetno to frizuro frizerka ze prej naredila da ste videle kako zgleda oz ali vam pase?Vsak nasvet bo dobrosdosel,hvala,pa lep dan se naprej!**

Mnenje moje frizerke in dobre prijateljice je, da mi sicer bolj pašejo spuščeni lasje, vendar sva se zaradi praktičnosti in obljubljenih temperatur (do 35°C) odločili za spete. Teden dni prej sva imeli barvanje in kratko probo, vse ostalo pa sva prepustili soboti.
S speto frizuro sem bila zelo zadovoljna in z dobrim make upom sem bila skoraj nerazpoznavna. Ob šestih zjutraj, ko sem iskala “špange” po celi glavi in namakala glavo v vodo, da bi odmočila lak sem bila sicer malo manj vesela,… a saj veste kako pravijo – za lepoto se splača potrpeti.

Oj!

Jaz sem bila s svojo frizuro tako makismalno zadovoljna, da se ti moram oglasit. No, vedela sem, da želim spete, a nikakor nobenih kodrčkov in nočem biti “pocukrana”. Nikjer pa nisem našla kake slike. To sem frizejru povedala in šla enkrat prej na probo in mi je bilo všeč: no, potem pa je izpadlo še veliko bolje. Imela sem gor spete, ven pa nekaj pramenov polikanih…ne znam prav dobro razložit (če želiš, lahko dobiš kakšno fotko) zdržalo do 6.oo zjutraj brez problema.
Pobiranje špang ven pa je seveda zadeva zase.

Lp, Ajs

Ojla Nika!

Ker sem “naravno skodrana”, se tudi nisem mogla kar čez noč odločiti za primerno poročno frizuro.

Kadar sem pri frizerju (prameni, striženje) mi na koncu lase vedno zlika, ker se čudovito počutim z ravnimi lasmi.

No in ko se je bližal veliki dogodek (10. maj 2003), sem vprašala svojega frizerja kakšno frizuro mi priporoča. Rekel je, da spete lase (bolj praktična in obstojna pričeska, pa še lepše mi paše k obleki – sliko svoje obleke sem mu nesla pokazat, da je lahko lažje presodil, ali lasje gor ali dol).

No in tako sem imela spete lase in … ni mi žal.

Frizura je zdržala brez problema celi dan (od 8 ure zjutraj) in celo noč (1x mi je ni bilo potrebno popravljati).
Kar zadeva špangic naslednje jutro, pa … tudi ni bilo pretiranih problemov (malo mi je mož pomagal, pa je šlo).

Če imaš dobrega frizerja, boš imela frizuro “razdrto” v max 15 min., potem pa samo pod tuš, da si zmočiš glavo (nič prej razčesevat), pa gor šampon, pa balzam, pa bo tako kot prej.

Če želiš, mi pusti na forumu E-mail naslov, pa ti pošljem kakšno fotko, da boš dobila še kakšno idejo.

LP,
N.

P.S.
Ne vem sicer kakšnega frizerja imaš, samo jaz svojemu zelo zaupam. Malo sva pobrskala po revijah, potem pa sva se še sproti dogovarjala kako in kaj. Še na probo nisem šla prej. Vse se je odvijalo na poročni dan. Po pramene sem šla 1 mesec prej, tako, da za poroko novi niso bili potrebni, 1 dan prej sem si doma oprala glavo, drugo jutro pa sem odšla po frizuro (in v 1 uri sem bila gotova).

ojla vsem!
hvala ker ste mi svetovale,js sicer nimam določenega frizerja ker sem se vsaj glede strizenja dostikrat opekla pa naj bo to stevo ali kdorkoli ,no pa saj ni vazno!Ja zelooo bi bla vesela vsake vase fotke,le posljite mi kaksno,lep dan se naprej!****

Fotke te čakajo na E-mailu.
LP,
N.

ojla Neza!
Ampak js nisem dobla nobenih fotk,lp:*

Ja, sem ugotovila. Zgleda, da je bil file predolg. Ti danes pošljem še 1x!
LP,
N.

Ce smem nekaj priporociti…pojdi na poskusnjo. Jaz sem sla 2 tedna pred poroko do moje frizerke in mi je skodrala lase (naravno imam ravne), naredila mi je par spetih frizurc, pa se potem naslednji dan sem videla koliko mi kodrcki drzijo, tako da je bil apotem odlocitev dosti lazja.

New Report

Close