Najdi forum

frizura

Pozdravljena!

Na tvoji strani sem si ogledala galerijo frizur ob prihodu in odhodu. Zelo srečna bi bila, če bi že ob prihodu lahko videla podobo svoje nove frizure. Je to možno? Imaš v svojem salonu računalniški program za to? Ne vem no, ampak sem take narave, da se težko čisto prepustim rokam frizerja…….pa ne,da ne bi zaupala njegovim veščinam……ampak saj veš……..na koncu le ti nosiš potem tisto frizuro.
Rada bi imela zelo moderno in trendi frizuro, novo barvo in skratka čist nov look. RAda bi imela frizuro, s katero sploh ne bi imela veliko dela (mal sušenja, pa enostavno oblikovanje z gelom ali voskom), pa mam na žalost na vrhu glave glih tako luknjo, da si moram vsak dan mal natupirat, da dobim dobro obliko.
Bi bilo možno to “luknjo” skriti s pravim striženjem?

Pa še neka me zanima……….na teh tekmovanjih in posvetih, ki jih imate frizerji…..si sami pripeljete t.i. modele, na katerih prezentirate? So to vaši prijatelji ali naključne stranke v salonu……….namreč……..enkrat bi tudi jest tvegala in se dala presenetiti s frizuro. Zato……se priporočam.

Vse lepo v novem letu,
Maja

Žal programa za frizure nimam. Nisem zagovornik teh programov in niso mi všeč. Marsikdo ga ima, stranki prikaže vse super in ko je treba ostrižti, kaj potem? Razočaranje! Včasih je treba frizerju zaupati. Sama pa boš presodila komu.
Kadar greš komu za model, moraš vedeti, da se le delno upoštevajo tvoje želje. Pri modelih gre za prikaz trendovskih frizur in ne striženja špic. Lahko greš vprašat k Maretu- Mare dresura frizure, Mič styling, Stevo, Narta studio… In ostale, ki prirejajo tečaje, modne revije….
LP Alenka

New Report

Close