Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Fuj, Parodontax, fuj!!!

Fuj, Parodontax, fuj!!!

Zobozdravnica mi je zaradi prepogostega krvavenja dlesni priporočila zobno pasto Parodontax. Ko sem jaz to poskusila … Škoda besed.

Ali obstaja še kakšna druga varianta, ki pomaga pri krvavenju dlesni?

Kakor komu…tako strasna pa tudi ni. Definitivno pa pomaga in to zelo hitro!

Moraš se jo navaditi.
Tudi meni se je zdela ogabna, potem pa se jo po 5. pranju navadiš. Zdaj je meni čudna tista navadna zobna pasta. Moraš vztrajati. Ne smeš kar obupati. A otroke tudi tako učiš, da ko prvič nekaj poskusijo in itak ne marajo, jim potem ni več treba? Ni čudno, da so otroci zdaj na pol invalidni…

Jo uporabljam že nekaj let in res pomaga. Nekaj dni sem rabila, da sem se jo navadila, pol pa je šlo. Zdaj se mi navadna pasta obupna:)

Se strinjam. Prve dni je nagravžna, potem se pa navadiš.

prvič je res šok, pač čist drug okus … potem je pa ok in jaz grem zdaj težko na kakšno navadno pasto. Modra je meni boljša od zelene.

če se je moj 16letnik navadil nanjo, se boš tudi ti 🙂

hHaha, še na tubi ti piše, da rabiš štirinajst dni, da se navadiš. Meni so pa zdaj vse, ki niso slane, nagravžne. 🙂

Čudovita zadevščina, okusa se pa privadiš v 10-ih dneh!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Ko sem jo prvič poskusila, mi ni bila všeč. V nekaj dneh sem se jo povsem privadila in zdaj mi ni všeč nobena druga. Če si kdaj moram umit zobe z drugo pasto, pogrešam Parodontax.

Meni tudi z zeleno nikakor ni uspelo umiti zob (ogaben okus), na modro sem se pa brez problema hitro navadila:
https://www.click2chic.si/sl/Ustna_higiena/PARODONTAX-Extra-Fresh-zobna-pasta/

Dejansko se paste navadiš v nekaj dneh. Če jaz sedaj poskusim katero drugo, se mi zdi ogabna. Splača se vztrajati :))

Partner uporablja Paradontax in meni ima ogaben vonj. Jaz uporablja pasto Curaprox,svetlo modro in mi je super. Dobiš v vsakem Dm-u.

K paradontologu te pa ni poslala? Pomaga samo zdravljenje pri paradontogu. Noben Paradontax!

Curasept sem mislila, ne Curaprox .)

New Report

Close