Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Fukala bi…

Fukala bi…

Jaz te ne bum. Štajerc sem toti pravi, če si pa še nedužna, pa piši mi na čao ragazza @gmail.com.

Ola jaz bi te seksal mmm javi se mi na 070 345 529

031 017 332 jz tuf

Fukala bi,

Po moje bi se ujela le, da bi rad bil edini. Povej kako do tebe.

molci lajdra

Fukav bi

Jaz bi tudi fukal pa ne dobim daj ti meni povej kje se kake punce dobi

Tudi jaz bi, kje te najdem.

Ja fukaj, zaleti se z glavo v podboj.  In potem trikrat zamenjaj položaj…

Sicer  ali ni to malce prepozno zate    da bi pri  31   letih prvič fukala .

Lahko samo da ne  bo potem kakšne zamere če  boš nošeča  .

Za žensko ni težko najti koga da jo pofuka kot si napisala. Kjer boš iskala boš našla. Maš samo na FB ene 10 skupin kjer se išče sex partnerje pa se ženske ne odzivajo prav veliko tako da imaš veliko izbiro moških.

Če pa iščeš nekoga, ki bi se ti posvečal in skupaj s tabo odkrival tvoje in njegove užitke boš pa mogla več energije vložit.

Vsekakor se pa da najti kar rabiš.

da pojdeš na zabavo kakega leveg podmladka npr. Smodeja in bo rešeno.

Ker se tema kar naprej ponavlja in se javljajo samo potrebni tipi, bom še jaz postavila vprašanje. Po dlje trajajoči vezi sem samska in zaenkrat še brez želje po novi vezi. Tipa bi potrebovala samo za občasno popestritev. Če se kasneje kaj iz tega razvije pa nimam nič proti. Odkar sem samska, sem se dobila s 3 tipi na pijači. Ker druge možnosti nimam, spoznavam preko spleta. Na spletu te zasujejo s komplimenti, vabijo na pijačke, izlete, ko pa pride do srečanja v živo, vidiš da niso sposobni niti normalne komunikacije. Ne predstavljam si, da bi kaj imela s takim. Ženske, ste kdaj imele kakšno avanturo za eno noč? Če ste, kje, kako ste našle tipa? Se je zgodilo nepričakovano ali ste ga načrtno iskale?

Odgovor na objavo uporabnika
anonimna195, 30.08.2022 ob 23:39

Ker se tema kar naprej ponavlja in se javljajo samo potrebni tipi, bom še jaz postavila vprašanje. Po dlje trajajoči vezi sem samska in zaenkrat še brez želje po novi vezi. Tipa bi potrebovala samo za občasno popestritev. Če se kasneje kaj iz tega razvije pa nimam nič proti. Odkar sem samska, sem se dobila s 3 tipi na pijači. Ker druge možnosti nimam, spoznavam preko spleta. Na spletu te zasujejo s komplimenti, vabijo na pijačke, izlete, ko pa pride do srečanja v živo, vidiš da niso sposobni niti normalne komunikacije. Ne predstavljam si, da bi kaj imela s takim. Ženske, ste kdaj imele kakšno avanturo za eno noč? Če ste, kje, kako ste našle tipa? Se je zgodilo nepričakovano ali ste ga načrtno iskale?

koliko si pa stara, morda sem pravi za tebe….

bi šlo ja

tukaj ga najdeš

Opa. To pa ni problem. Daj kontakt.

Slabega fuka kot ga ti ponujaš ne rabi nihče. Mrš

Za sex se najde sigurno kazga za usput vedno ce si kje blizu ni problem vedno 😎  [email protected]  je moj mail piši ce si zainteresirana

Tudi sam iščem samo za usput nic veze oz čustev

Se dobiva na kavi, pomeniva, in to je to sem odprt za marsi kaj tudi kak fetiš pomožnosti ne pa cisto vse, želje, fetiše lahko poveš kaj si želiš oz o čem sanjaš

[email protected]  je moj mail klikni in se dogovoriva

Finance-press je spletna kreditna družba, ki je zavezana, da uporabnikom pomaga do hitrih in varnih potrošniških posojil ali odkupa terjatev brez obiska banke ali naše poslovalnice.

Potrebujete posojilo? kontaktirajte nas preko e-pošte: [email protected]

financepress, 13.09.2022 ob 10:56

Finance-press je spletna kreditna družba, ki je zavezana, da uporabnikom pomaga do hitrih in varnih potrošniških posojil ali odkupa terjatev brez obiska banke ali naše poslovalnice.

Potrebujete posojilo? kontaktirajte nas preko e-pošte: [email protected]

A za fukat tudi zrihtate?  😋

ce zelis me lahko poklices sem 180x80x17 lepega videza nezen in strasten

tel  051827492

walter931, 17.09.2022 ob 15:11

ce zelis me lahko poklices sem 180x80x17 lepega videza nezen in strasten

tel  051827492

Za fukat pise, ne pederisat. Fuka se v picko, ce se ne ves 😛

Potrebujete posojilo za nakup hiše, avtomobila ali financiranje različnih dejavnosti ali projektov, nam pošljite e-pošto. Zahteva je hitro obdelana, denar pa je nakazan na vaš bančni račun po 24 urah.

E-pošta: [email protected]

New Report

Close