Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Fukala bi…

Fukala bi…

Piši…

A si za

Sem 37letnik, brez punce, uživala boš znano. Okolica Lj, savna, masažni stol

Lepega izgleda in čvrstega orodja

Piši na kitomijasi@gmail.com

Odgovor na objavo uporabnika
Sex591, 15.07.2022 ob 08:56

… pa nimam tipa. Kako naj dobim ta pravega možatega desca, da bi me fukal? Stara sem 31 in samska.

Kakšen nasvet?

Predvidevam, da si gospodovalna?

Prid na Gorenjsko fukat če si za…31 letnik ready 😛

Mrsexx365@gmail.com

Javi se mi

anonimna195, 30.08.2022 ob 23:39

Ker se tema kar naprej ponavlja in se javljajo samo potrebni tipi, bom še jaz postavila vprašanje. Po dlje trajajoči vezi sem samska in zaenkrat še brez želje po novi vezi. Tipa bi potrebovala samo za občasno popestritev. Če se kasneje kaj iz tega razvije pa nimam nič proti. Odkar sem samska, sem se dobila s 3 tipi na pijači. Ker druge možnosti nimam, spoznavam preko spleta. Na spletu te zasujejo s komplimenti, vabijo na pijačke, izlete, ko pa pride do srečanja v živo, vidiš da niso sposobni niti normalne komunikacije. Ne predstavljam si, da bi kaj imela s takim. Ženske, ste kdaj imele kakšno avanturo za eno noč? Če ste, kje, kako ste našle tipa? Se je zgodilo nepričakovano ali ste ga načrtno iskale?

Zdravo..mene zanima obcasni sex..ce si za spoznavanje mi pisi na trickywikki@gmail.com

Saj pa kurcev vse povsod polno

Anonimno 3558, 03.06.2025 ob 15:53

Saj pa kurcev vse povsod polno

če bi kaka danes rada mela pičko noro dobr polizano in fajn pofukano naj me sedaj kontaktira,064 160 225

Ja, res je. Je pa tudi polno debilov kateri se še zmeraj palijo na tri leta star oglas.

New Report

Close