Fukam lahko celo popoldne in še zvečer
Pred 20 leti ko sem jih imel malo nad 20 sem tukaj spoznal eno žensko iz štajerske, sva se dobila in fukala celo popoldne v enih grmadah, njej je prišlo večkrat meni pa ni moglo, ker je bila tisti dan tretja, pri prvi mi je špricnilo dvakrat, pri drugi enkrat, pri tej mi ni moglo več. Potem sem se z njo dobil še enkrat v hotelu v celju, bila je druga tisti dan, fukal sem jo ene 4 ure s trdim ko kamen, prišlo mi je enkrat komaj, njej ene 4 5 6 krat. Naj sama pove, če še pride tukaj gor. Potem je sledilo 20 zelo težkih let in sem pozabil njeno ime. Bila je samska mislim ločena od partnerja, z otrokom , neka pomočnica enga ravnatelja neki tacga, pač v šoli. Fejst prijazna ženska, dosti ok postava. Sedaj po težkih letih se mi zadave postavljajo nazaj, fukam lahko ure in ure s trdim kurcem in špricam po 3 4 krat na dan. Špeicam najraje v vitke lepe pičkice, če se kera prepozna in bi rada se natikala celi dan. Vedite ženske ljubezen gre skozi mastno pičko in trdega debelega dolgega kurca. Pa lep večer vsem dobrim ljudem.