Full point – izkušnje
ŽE štiri leta imava z možem blazino full point za zaščito pred sevanji. Prejšni mesec se je pri nama oglasila neka druga oseba, ki je zopet izvajala meritve in ugotovila, da je blazina iztrošena, da ne deluje več. Rekel je tudi, da te blazine delujejo največ štiri leta. On je ponudil neke druge blazine na magletke (podjetje iz Maribora), ki za eno posteljo stane okoli 300€. A ima morda kdo kakšne izkušnje s temi blazinami????
Ja, valjda…če je iz druge firme bo itak rekel da je iztrošena. Ti kar pokliči to firmo nazaj. Sicer pa, če je blazina kdaj delovala (?) in se je vajino počutje izboljšalo, boš v vsakem primeru morala čutit, kdaj vama bo šlo na slabše.
Mislim, da imajo take blazine garancijo, a nimajo? Drugače pa preveri ali tvoja blazina še ustvarja šibko magnetno polje ali ne. Na balzino ali cca 10 cm nad njo drži kompas in ti mora igla pokazat tako, da je “umetni sever” tam, kjer imaš ti glavo.
Jst imam Magnaflex, 3 leta in sem kar zadovoljen.
jaz imam full point že 5 let in je ok,naredili smo tudi že preizkus pa še deluje,tale firma iz m.pa je pri sestri namerila strašno sevanje pa je že imela njihovo blazino v postelji(sposodila se jo je prav za predstavitev).Jaz zaupam full pointu,ker se mi zdi da so pošteni,pri nas tečejo sevanja samo skozi mojo posteljo;skozi otroške,dnevno sobo…pa ne.Če bi hoteli le prodati bi najbrž namerili povsod-ali pa sem jaz tak naivna?????