Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute fundpromoter skladi

fundpromoter skladi

A kdo kaj ve o teh skladih? So resni? Ima kdo kakšne izkušnje? Ponudba je videt mikavna…

Pozdrav!

To je za tiste, ki so pripravljeni malo bolj tvegati in posledično so lahko tudi višji donosi. Jaz osebno ne tvegam rad preveč. Ker gre vse preko tujine, kaj hitro lahko pozabimo plačat davke in smo v prekršku.

Lep dan!

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Hmmmmmm,

po bitki so vsi generali! Obstajajo še boljše naložbe, ampak jih ocenjujemo za nazaj:

Če pogledaš na , kateri skladi so bili v zadnjih 1 – 3 letih najuspešnejši, gre za Kitajsko, J. Ameriko, V. Evropo, Ameriko in Evropo, manjkata pa Indija in Rusija. Imeli pa so povsem enaka letošnja nihanja kot istovrstni skladi slovenskih ponudnikov.

Direktno naložbenje zunaj Slovenije je zanimivo izključno s ciljem, da pozabiš kapitalske dobičke prijaviti Simiću in Bajuku, sicer pa lahko taisto naložbeno strategijo realiziraš na slovenskem finančnem trgu.

Pozdravljeni!

Vprašanje glede na trditev Tomc Janeza…Ker gre vse preko tujine, kaj hitro lahko pozabimo plačat davke in smo v prekršku.
O financah, poslovanju, davkih,…nimam pojma, zanima pa me sledeče. Ker me seveda moti plačevanje visokih davkov (plačni odtegljaji, dohodnina,…) sem si zamislil da bi odprl svoje podjetje na Kajmanskih otokih in preko tega podjetja delal pri podjetju registriranem v Sloveniji. Oseba na zelo visokem položaju iz davčne mi je na to vprašanje odgovorila, da v tem primeru sigurno obidem plačevanje davkov v Sloveniji in tako moja neto plača ostane enaka bruto plači (minus minimalni stroški na Kajmanih). Zanima me ali je to izvedljivo, možno, legalno,…?

Upam da moje vprašanje ni preveč off-topic.

Hvala in lep pozdrav!

To ti bo najlaže odgovorila tvoja “Oseba na zelo visokem položaju iz davčne”

Saj sem napisal kaj mi je ta oseba odgovorila! Ampak sem vseeno skeptičen! Mislim komentar pa tak…

Mislim, da naše mnenje preceje manj pomeni kot pa mnenje “Oseba na zelo visokem položaju iz davčne”

New Report

Close