fundpromoter
Pozdravljeni!
Sem že kar nekaj slišal o tem. Se pa želim še sam prepričati, kako delajo, kdo dela, kakšni so stroški, varnost naložb, legalnost. Še ta teden imam sestanek. Do takrat nimam mnenja.
Lep dan!
Lahko ti povem da se podjetje ukvarja z aktivnim upravljanjem denarja. Je na 82 mestu na našem a-tvp, ki je dobilo dovoljenje 10.1.2005 in lahko upravlja na području Slovenije, naslednje storitve kot so svetovanje in aktivno upravljanje premoženja. Za stranko se odpre trgovalni račun na Bank of Luxenbourg(Moventum) na katero sama stranka položi svoj kapital(minimalno 2500€-poljubna valuta). Vstopna provizija je na vrednostnih papirjih 5%, ki jo stranka plača samo prvikrat, nato pa pri vseh menjavah banka zaračuna 0,2% bančnih stroškov. Za vodenje računa ti banka vzame letno 20€. Podjetje Fundpromoter ti kot je v navadi državah comenvelta zaračuna za svetovanje 3% od vrednosti kapitala minimalno 300€, ki ti pokrije stroške do 10000€. Stranka, ki naloži več kot 25000€, se mu stroški 3% obračunajo kot akontacijo in se stranki vsako leto po 1% vrnejo. V kolikor stranka ne naredi 10% pribitka glavnici se vrnejo stroški upravljanja. Fundpromoter ima 30 let tradicije in je skupaj z parnerjem Moventum eden večjih upravljavcev v Evropi. Sama banka Moventum omogoča 11000 različnih produktov, ki so nostrificirani po Luxenburški, Avstrijski,Ameriški zakonodaji, tako lahko klient v izredno kratkem času zamenja svojo naložbo, kar mu omogoča internet tehnologija , ki je vodilna na tem planetu. Platforma je vodilna B2B V ZDA saj so ji zaupali več kot 200 milijard dolarjev in je tudi pridobila več kot 30 milijard €. Kuharca lahko se sama odločiš in kupiš naložbo na podlagi medijev, lahko prebereš kakšno dobro knjigo in poskušiš srečo sama ali pa “Morda” narediš “modro” odločitev in prepustiš kapital strokovnjakom.
Za konec v dobi informatike, vsaka prava informacija nekaj stane in prepusti se svojim občutkom in ne poslušaj mene ali kogar drugega, ker če se lahko zanesem na koga sem to sam.