Fuzbal…
Jutro. Še tukaj moram povedat, da sem po priporočilu BGV postala navdušenka za fuzbal oz. fuzbalerske ritke:)))))))))) Včeraj sem gledala fuzbal (ker mi pač drugega ni preostalo in sicer Juve-Real M.) ampak samo prvi polčas….dovolj za začetek….Ritke pa….ja, no….nič posebnega…bi morali nosit kakšne oprijete hlačke, da bi blo kaj bolj videt….he,he,he
CMOKA
:))))))))))))))))))))))))))) Evo … tako .. pridna … Edino pravilno … :))))))))
Ja … tudi jaz sem včeraj vsake toliko poskočila na tekmo … da sem počekirala če so ritke še vedno take kot so bile (in vmes sem pomislila, če naša zvezdi posluša moj nasvet) :))))) … in sem ugotovila isto kot ti … Preveč ohlapne hlačke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Se morem pritožit … ne bo druge … Ali dajo fuzbalerjem bolj ozke hlače … ali pa ženske ne bomo dovolile našim moškim na tekmo … in jo niti gledat po TV-ju … Tako je to treba! :))))))))))))
Lp, Bgv
He he … :))))) … samo pol ne vem kako bi igrali fuzbal … ko bi si pa stalno popravljali tangice, ker bi jim lezle v rit … :)))))
Sej mi ženske bi strašno uživale .. a takrat mislim, da bi se pa naši moški prtožli … :)))))))))))))))))))))))))))))))))
Lp, Bgv
Bgv tebe bom prvo skuro zaradi takih pregrešnih misli!!!!!!!!!
Ne fuzbala, pa kaj tebi se je čisto odpelalo?????
Bgv ne govori takih neumosti, ker ti bom konjička zapleno!!!!! ;))
Since … pa saj ti bi moral bit pa ja vesel, če bi dali fuzbalerjem bolj ozke hlačke … Bi še tolko raje gledal fuzbal … :))))))))))))))
Ti mi pa že enkrat pošlji mojga konjička nazaj, čene ga pridem osebno iskat v MB … ampak takrat se pazi … !!!!
;))) :-***
Lp, Bgv
Mi ženske smo že navajene tangic … in jih niti ne čutimo … sam … Miškotu sem kupila za valentinovo tangice in ko si jih obleče (že to samo takrat ko pride k meni in ko je v posebnem feelingu) ga full motijo … :)))) … in si jih stalno popravlja … 😀
Lp, Bgv