g.Alenka!!
Vas forum je zelo zanimiv, in verjamem da marsikateri pomaga, pri razlicnih problemih.
Tudi sama rada zidem sem in preberem skoraj vsako temo.
Moram pa povedati, da mi marsikateri vas odgovor ni vsec! Vecina, ki je na tem forumu hoce od vas nasvet, kako probleme resit doma, ali sama, ali s prijateljico, z domacimi naravnimi pripomocki,nasveti, z pripomocki iz drogerij!
Vasi odgovori oz. nasveti so pa skoraj vedno: POJDI K FRIZERJU, saj so oni edina resitev. Vendar vedno ni tako: Jaz ne grem rada k frizerju (pa sem poskusila ze nekatere priznane frizerje) saj so me ze tudi zafrknili, pa tudi zaradi tega ne grem , ker danes it k frizerju je ze pravi luksus, saj so cene zelo zelo velike>Tudi sama sem se odpravila na vas forum prav zaradi tega, da mi ni treba k frizerju,!
Upam, da boste vzeli mojo kritiko za pozitivno!
Lep pozdrav
Anja
Imaš čisto prav, samo postavi se v mojo kožo, pa boš hitro ugotovila, da težko svetujem nekaj kar bo v škodo naše stroke. Že to, da je takšno masovno propagiranje vsepovsod o šamponih, barvah…, je za našo stroko katastrofa. Ne vem zakaj smo hodili v šole in se še sedaj izobražujemo, če se lahko vsak sam doma uredi. Potem je bolje, da zapremo salone in gremo v pokoj. Mogoče je tvoje mnenje o nas frizerjih slabo, lahko pa ti povem iz prakse, da si ravno zaradi teh množičnih reklam, stranke velikokrat naredijo na laseh katastrofo in potem mi popravljamo nastalo škodo, zaradi nestrokovnega znanja. Je to potem ceneje?
Pa tudi frizerstvo ni poklic(vsaj zame ne), da bi serijsko proizvajali frizure in barve. Posvetiti se moramo vsakemu posamezniku, saj gre za oseben pristop k stranki. Mogoče imaš slabo izkušnjo, ker nisi obiskala pravega frizerja. Nismo vsi enaki! In prav je tako, vsak naj ima svoj način dela.
Še enkrat naj ti povem, da težko svetujem, da si nekdo brez znanja dela eksperimente sam doma in bi bila potem jaz kriva, da sem tako svetovala.
To je prav tako, kot če bi ti zdravnik postavil diagnozo kar preko foruma in ti svetoval, da se nato pozdraviš sama!
Odgovor je kar dolg, ampak mene zabolijo take obtožbe, saj sem frizer z dušo in, če bi izbirala poklic še enkrat, bi si izbrala istega!!!
lp alenka