Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek G’ morning

G’ morning

Vstan’te, bobki!

Je treba delat! ;))

Ihhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

:********

na broju….. smrk.

Ja, je treba delat’……..
Jutro, Helči!

eno dobro zjutro, posebi zate: zbeeeeeeeeed se, bejba! hihihi

Še mrtvi bi se zbudili…. eh, pravzaprav sta me že moja dva žverčka pred šesto budila…:-(((…. hja, tako bo sedaj, med počitnicvami – ko bi lahko drnjohala, bosta pa še prej vstajala….:-(((((

Moje sožalje!
Dej jima dve čez rito in nauči ju, da se teku ne dela!!!

cmoka

Kaj se dereš…

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Dokler ni treba,zakaj naj bi!?
Jutro princesa na zrnu graha..
😉

Derem se, da te spravim pokonci, k tebi…. oštja, da ne boš tam v šukici kot kup nesreče čmela…. ;)))

Aja, tebi pa res… hihi…. ampak, tudi tvoj cajt lenuharjenja bo minil…. še prezgudi, boš rjeku….

No, da ti povem…. sem bla na Sočiki včerej! Je blo super, samo nič kej hladno….. :(((

cmoka

Da bi svojo rit k meni prnesla,ti pa seveda na kraj joška ni padlo,kaj?!
😉

Ni mi padlo…. hihi….
Kaj pa bi ti z mojo ritjo? ;)))) Jo dal na roštilj? ;)))

baj

taka pa nisem nkol…sem bla ze u 6 tko poskocna;))!

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Ja, ker imas belo…bi jo malo popekel…hihi

Kaj je s tabo narobe da se navsezgodaj dereš, ko kaka baba, ki je miš vidla?????

Ne veš da eni še spimo 😉

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

Oštja, pa te ja nisem z napisanim zbudila!
Si se ziher zbudu, ker si pozabu psico nafutrat… pa ti je tvojo klobaso hotla pojest…. aaaaaaaaaa?

New Report

Close