Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek G. Primož

G. Primož

Spoštovani g.Primož!
Poglejte zelo rad prebiram forume posebno če je kaj zanimivega,vendar pa opažam da forum materialna pomoč ne deluje.Preverite sami da so prispevki stari štiri mesece ali celo več.Predlagal pa bi tudi da ustanovite forum na katerem bi bili samo prispevki podarim.Poglejte saj sedaj imate vendar je to pod ostalo in tukaj je vse od kupim prodamin še kaj se dobi.Velikokrat bi marsikateri kaj podaril,oddal,kar ne potrebuje več,vi gotovo zelo dobro veste koliko raznih prošenj pride in ne nazadje bi prišlo tudi dosti ponudb,kjer bi ljudje oddajali podarili.Prepričan sem da se veliko prisotnih ki obiskujejo vaše oziroma naše forume za to da se doda tudi ta predlagani forum.
Drugače moram priznati zelo dosti koristnih stvari se da pobrati iz forumov bodite še naprej tako dobri inposkušajte včasih upoštevati tudi voljo obiskovalcev forumov,
hvala vam.

Ja,

tole pa je že en poseben projekt, ki ga pripravljamo v okviru Karitasa. Govorim o aplikaciji. Vendar je tukaj še veliko najasnosti, ki jih moramo najprej rešiti. Kajti tak sistem zahteva veliko mero previdnosti in organizacije.

mi je pa zelo všeč, da tudi uporabniki tako razmišljate.

primož

p.s.
zaenkrat pa samo tako kot je sedaj preko foruma, pa predno se kaj odločite, močno preverite informacije, saj ni vedno dobro vsemu zaupati.

New Report

Close