g24
evo da povem celo štorijo taktik, ki se jih poslužujejo tile v klicnem centru – očitno so plačani od provizije sklenjenih pogodb in si stranke dobivajo na vse nemogoče načine…
sem bila njigova zavarovanka… vendar, ker sem letos želela zavarovanje na obroke preko položnic, sem se odločila,d a ne sklenem v klicnem centru (kjer na položnice ni mogoče), ampak sem jim povedala,d a bom sklenila še vedno pri njih, samo da preko spleta, kjer lahko dobim na obroke…
No pa me je non stop klicaril tisti iz klicnega centra, češ, da mi bo on vse uredil, da lahk plačam 1. obrok prek spletne banke… pa sem rekla,d a mam kreditno kartico in da bom raje prek spleta, kjer mi odtegnejo naslednji mesec…
in glej ga zlomka – danes poskušam plačati prek spleta – mi blokira plačilo prek kartice… kličem na bankart – oni pravijo, do nas sploh ni nič prišlo, mi pravi oni prijazen gospod pokličite ponudnika, zgleda je nekaj pri njih, kličem na generali – oni kar vsi v en glas da pri njih je vse ok in da drugi veselo zavarujejo vsi zavarovanja prek spleta – in to bre da bi sploh kaj preverili, kličem na banko – na banki vse ok…
Pokličem na generali nazaj in jim povem,da zagotovo je nekaj pri njih, in da se mi zdi čudno da jim ni v interesu to preverit, in če jim ni bom pa č šla zavarovati k drugemu ponudniku… sem rekla si lahko mislim,d a je to vaša taktika,d a ste me blokirali preko neta, ker želite, da sklenem pri vašem agentu zarad provizije, to se mi zdi nekorektno in zato v kolikor ne morem zavarovati sama preko spleta in plačati s kreditno kartico, bom pa zavraovala drugje…
in glej ga zlomka po tem je čudežno začelo delati spletno zavarovanje in je tudi moje plačilo sprejelo…
res se gredo čudne in nemarne taktike… prav za budale imajo nas stranke… in še več… saj sage še ni konec… v opozorilu še komu, ki tako zavarujete – preverite če imate napisano pravo eurotaks kodo vozila – meni so namreč ob enakem modelu vse isti avto – vrgli in izpisali kar drugačno seveda takšno, ki podraži zavarovanje….
sram jih je lahko…
lahko je zate najboljše možno – jaz ti povem kako je res in kaj so naredili – lajhko ti pripopam še staro zavarovalno polico in to novo, in iz vsega se vidi kako napačno stranki napišejo eutotaks kodo – tako, po kateri je nabavna vrednost vozila višja in posledično ti zaračunajo višje zavarovanje…
v to kakšna je eurotaks kod v samem postopku izračuna zavarovanja in vnašanja podatkov stranka nima vpogleda, vidiš šele na koncu, ko je zavarovanje sklenjeno in dobiš polico na email…
to je dejstvo moja današnja izkušnja… in resnica zato opozorilo vsem, da so pozorni, ker so goljufivci… jaz sem jih dobila pr tem in zdaj čakam novo polico…
če jih ne bi bi mi neupravičeno zaračunali previsoko premijo… in še to so me hoteli nalagati,d a lahko grem zdaj s to napačno polico zavarovati avto – kar ne drži, saj so na potrdilu za zavarovanje podatki, ki so napačni… torej stranke celo zavajajo z informacijami… treba je biti zelo pozoren…
Pa vi veste, da ne treba po novem plačilne kartice dodatno overit z SMS plačilom? Meni čez noče eurocard ni več potegnil nikjer prek spleta. Greš na banko in tam uredijo. Potem ob prvem plačilu s kartico generiraš kodo in nakupe potrjuješ s kodo, ki jo dobiš na telefon. Da ti ob tem eurocard vsakič trga 50 centov, seveda nihče ne pove. Mogoče ni problem v Generaliju.
Avto seveda lahko zavaruješ in potem naredijo poračun, ko skleneš novo polico.
ne ni bla v tem fora – to sem brez problema naredila – in ko so oni blokirali sistem , vem,d a je tako – me do tukaj niti ni spustilo – to je zgolj varnostna zaščita… nič drugega… in ta zaščita je obstajala že danes in se je vse lepo sprovedlo – mene niti do tam ni spustilo – in sem preverila tudi na bankartu in so povedali,d a je to lahko problem samo pri ponudniku… ponudnik se je pa sprenevedal – da je pri njih vse ok – seveda vse dokler jim nisem rekla,d a pač bom drugje zavarovala, potem je pa čudežnop kar naenkrat začelo delati a ne… potem so se pa podvizali…
takod azagotovo je bil problem pri njih, kar pa sem tudi že ves čas vedela… samo pač šlamparija in neodgovornost nekaterih na delovnem mestu… s svojo službo se igrajo nekatei namreč očitno…
na polici je že prav da so narejeni pravi podatki – in to vljučno s tipom, vrsto vozila in eurotax kodo ter vrednostjo – in te podatki se morajo ujemati in biti pravi… her so osnova tudi za izračin zavarovanja…
in za registracijo avtomobila je potreben dokument od zavarovalnice – kjer so vsi ti podatki navedeni in je edino prav, da zavarovalnica da od sebe dokumente, ki so verodostojni in identični – ne pa da zavaja kupce, da lahko gredo z potrdilom o zavarovanju, ki ima napačne podatke zavarovati vozilo… to je še ena šlamparjia –
pa še to – zavaruješ že lahko vozilo – seveda saj so dali polico po napačni – višji ceni…
pa tebi se zdi,d a je za zaupati zavarovalnici, ki stranki zaračuna višjo ceno in ji potem kao postfestum vrača preveč zaračunano – in to še samo, če stranka ugotovi… tioje sramota za zavarovalnico vsekakor in takim ni za zaupati in prav je,d a ljudje to preberejo… nikoli si ne bi smeli tega privoščiti nikakor!!!!
ampak eni si pač dovolijo vse…
Jaz sem pri generaliju že od začetka…. in to 2 avta do sedaj nikoli nobenih težav
Kaska nimam nikoli… imam pa obvezno zavarovanje, zavarovanje voznika, potnikov, asistenco…
en avto zavarujem prek njihovega zastopnika, enga pa apr let že pr G24, pač tam kjer je ceneje…
megane 1.6 prek g24 plačam 164 €
volvo terenc XC90 2.4 136kW pa prek zastopnika 309 €
pri drugih zavarovalnicah so cene krepko višje
p.s. kar se pa tiče nove nabavne vrednosti je pa tako, po eurotax tabeli.
primer za nov avto plačaš v avtohiši 16.000 €, po eurotax pa je cena 19:000 € . V avtohiši so zmeraj taki al drugačni popusti, tako da nikoli ne plačaš take cene kot je po eurotaxu. Pa še to, cena po eurotaxu se pri 2-3 starem avtu celo malce dvigne… tako, da zavarovalnica ni nič kriva pr tem. To sem tudi jaz opazil, zato sem tudi preveril in dobil tudi razlago
pa joj no seveda so nabavne vrednosti po tabeli in za vsako nabavno vrednost je svoja kodaq – in zavarovalnica mi je na polico vrgla drugo kodo kot jo dejansko ima avto, ki ga zavarujem… in tako so mi obračunali neupravičeno višje zavarovanje…
saj oni ne določajo vrednosti – zamenjujejo pa sutortals kode in tako zavarovancu neupravičeno zaračunajo preveč!
lahko se kakšen agitator tukej najde od zavarovalnice, ki bo vse zanikal z izmišljenimi primeri in izgiovori… ampak dejansko je vse res kar pišem! to mpočno in to je zavajajoče in nesramno do strank in prav,d a stranke to vedo!!! čimveč, da jih to perebere,d a bodo pozorni ali pa da gredo drugam raje!
se to kakšne bedarije zavajajoče pa pišeš no – eutotax nabavna cena je določena in je za vse enaka pri vseh zavarovalnicah – in danes pri generaliju sem jim jaz dokazala, da je še kako ista – preverila sem tudi pri drugi zavarovalnici in je še vedno ista cena…
to kar pa ti pišeš da ni nla nižja cena je ena velika bedarija kvečjemu, če je avto starejši bi cena kvečjemu padla – starejši modeli kot novi cena jim pada po logiki, nikoli se ne more novonabavna cena staršejšega modela dvgniti..
pa kakorkoli pri eurotaksu je tako ,d aje cena še vendo enaka preverjeno – in to jar so danes naredili pri zavarovalnici je njihova odgovornost in napaka in zavajanje strank!
si agitator zavarovalnice pod različnimi nicki al kaj, da tudi tukaj pišeš zavajajoče podatke…???
nobenih bedarij ne pišem….. jaz sem enostavno tam kjer je najcenejše… zato tudi obeh avtov nimam pri g24
napiš kolko plača za svoj avto pa pri kateri zavarovalnici? da lahko primerjava sploh, jaz ti lahko tudi osebno vse pokažem in nimam nič z niobeno zavarovalnico. Če mi najdeš kaj ceneje kot jaz plačujem, grem takoj tja
nova nabavna vrednost vozila je pomembna za kasko. Jaz pa kaska nikoli nisem imel, pa vozim že 25 let.
to kar sem pa napisal, sem pa spraševal že pred 10-imi leti… in sem tako napisal kako je takrat bilo… ja tud men se zdi bedarija, da se z leti malenkost viša ta nabavna cena
pišeš bedarije – tip avtomobila (in s tem njegova e koda) je pomembna za ceno celotnega zavarovanja in tudi za kasko ja… ampak za ceno celotnega zavarovanja tudi – in pri generaliju pri tem goljufajo tako da so mi neupravičeno pripisali napačno e kodo in s tem je bla končna cena zavarovanja višja (kot rečeno katero kodo so napisali v polico vidiš šele ko že plačaš zavarovanje – četud bi prej rad sam preveril ne moreš)… tako da ostane samo reklamacije že sklenjene police… in frajerji so se mi v telefon hvalili celo stem samo,d a to velikim strankam delajo, da imajo veliko rakih reklamacij… – s tem se je celo hvalila ona v klicnem centru…
in pri tem sploh ni pomembno koliko plačam pr njih – pomembno, je da so me želeli oguljufati za višjo ceno in tega se strankam ne dela, da se jih poskuša ogoljufati za višjo ceno neupravično, d ase jim posreduje neiskrene in zavajujoče informacije, to je nedopustno in prav je da ljudje vedo kakšnih manevrov se lotujejo v tej zavarovalnici. in prav je da so stranke pozorne na vsak poskus nategovanja strank s strani zavarovalnice!!!