Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek GA aparati

GA aparati

Kupil bi pomivalca preko podjetja GA.
Zanima me dostava domov,kako dolgo vozijo,ali je to OK,kar reklamirajo,mislim dostava v dnevih?
Ali res računajo samo 6 eu za dostavo?
Zanimajo me vaše izkušnje.Hvala.

Jaz enkrat, pa nikoli več. So posredniki in posledično tega pridejo dražji artikli.

Če si doma kje na vasi, ali, če poznaš koga, ki dela v tehični trgovini, ti bo bolje, da se zmeniš za obroke, da prineseš denar osebno. Seveda zaupanje tu igra glavno vlogo!

R

Zdaj že nekaj časa nisem kupovala preko njih, dostavijo v parih dneh, na njihovi strani je objavljeno, koliko stane dostava, če piše 6€, potem je toliko, ne glede na oddaljenost.

Pogledala bi še na ceneje.si, mogoče je enak aparat kje drugje ceneje. Zdi se mi, da so se, kar se cen tiče, kar malo pomangupirali. Včasih so bili cenejši kot trgovine, zdaj pa so kar podobne cene. Zadnjič sem kupila pralni stroj, na gaa-ju je bil 500, v eni drugi trgovini 400, v sparu v akciji pa 300€. Razlika je očitna.

Ravnokar kupili vse velike aparate za kuhinjo – nič ni bilo v GA najceneje, pa smo pregledali ohoho prodajalcev. Še najbolje se je izkazal BOF – skoraj vsi aparati najceneje, kar pa ni bilo, pa so rekli, naj prinesemo nižjo ponudbo od konkurence in jo bodo izenačili. Dostava zastonj, hkrati odpeljejo še star stroj, če želiš. Se splača pogledat tudi na ceneje.si, znajo bit kakšni internetni ponudniki še nekoliko cenejši, vendar pa ne vem, kakšni so pri njih kaj pogoji dostave in ostalega.

Se strinjam s konkurenco, v Big bangu si sama vedno izposlujem popust in to ne majhnega, tam med 10 in 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, samo siten je treba bit.

Drugače ima gaa popust 6{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} na vse, kar ni v akciji, razen gorenja.

Cca 2 meseca nazaj sem preko njih kupila Boschev pomivalni stroj. Njihove cene res niso ugodne v primerjavi s konkurenco (oz. imajo višjo ceno, potem pa nudijo nek popust in si tam kot konkurenca – ki pa pogosto tudi dela tako). Sem pa potem slučajno odkrila servis Šetina:
http://www.servis-setina.si/prodaja-gospodinjskih-strojev-aparatov.html

Gospod je dal 15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust na ceno GA in je prišlo potem ceneje kot pri vseh ponudnikih. Naročiš preko njega, plačaš direktno na TRR Ga d.o.o.pri nama je šlo zelo hitro: v nedeljo dopoldne sem poslala mail, kolikšen popust bi bil, popoldne je poslal ponudbo, v ponedeljek popoldne sva potrdila, v torek dopoldne je oddal naročilo, v sredo je bil aparat dostavljen k nama, plačilo po povzetju. Aja,pa še GA je imel takrat ravno akcijo 5 let brezplačne garancije, za kar je bilo druge potrebno doplačati.

Tako da na koncu je vse skupaj prišlo ceneje kot drugje.

LP

Hvala za vaše izkušnje.
Moram vam povedat,da pri pomivalnih strojih,ki me zanimajo,sploh GA ni dražji od konkurence v trgovinah,je pa zanimiva ponudba od Slavka Šetine,ki je do sedaj nisem poznal.

Pri GA sem kupila hladilnik Electrolux, ki je bil v akciji in sicer slabih 200 evrov ceneje kot pri konkurenci. Hladilnik ni bil na zalogi, zato so mi povedali, da bo dostavljen šele čez 7 dni in tudi takrat bo potrebno plačati in nič prej. Dan prej so me obvestili ob kateri uri naslednji dan bo dostava in tako je tudi bilo. Se mi pa zdi pomembno, da vas opozorim (če morda ne veste), da imajo Candy in Electrolux aparati v GA 5 letno garancijo tako kot Gorenje, povsod pri konkurenci pa 2 leti.

New Report

Close