ga.Leonida Zalokar
Faca315, 14.11.2024 ob 19:36
Ni najmlajša, niti ne skriva, se uštima in gladko se ji je-e za vse. Pove kaj misli ampak vse argumentirano! Strokovnakinja erste klase. Kapo dol.
Jp, strokovnjakinja in ženska s pogumom povedati neprijetno resnico, zasluži si vse spoštovanje, redek glas razuma v časih, ko je ideologija permisivne vzgoje okužila in uničuje šolstvo, ki se ne ukvarja več s tem, kako otroke čim več naučiti, ampak s politično korektnostjo.
Ampak v socializmu ocen, ko dobivajo vsi samo petke ne glede na talent in trud, ocene izgubijo pomen in vrednost in otroci, ki si res zaslužijo odlične ocene, so oropani satisfakcije in validacije ob dosežkih in s tem motiva.
hja181, 14.11.2024 ob 19:51
Škoda je samo, ker od teh vrhunskih strokovnjakov ni nobenih rezultatov.
TI si edino pametno v tej temi… poleg mene.
Mi smo jo klicali leognida. Ona vam glupim lahko prodaja zgodbice. Dala bi na 12 let da lahko klice policijo. Potem enemu 12 letniku ni kos. Drugi naj se ukvarjajo z njim.
Sej ona se z nami sploh ni ukvarjala.
bozomon, 14.11.2024 ob 20:10
TI si edino pametno v tej temi… poleg mene.
Mi smo jo klicali leognida. Ona vam glupim lahko prodaja zgodbice. Dala bi na 12 let da lahko klice policijo. Potem enemu 12 letniku ni kos. Drugi naj se ukvarjajo z njim.
Sej ona se z nami sploh ni ukvarjala.
Kako pa naj bi bila starejša ženska “kos” mladoletnemu delikventu, če nima nobenih vzvodov moči? Za ene otroke bi bilo mogoče v njihovo dobro, če bi vrnili telesno kaznovanje, disciplina da otrokom občutek varnosti, kaos ni za nikogar dober.
8409, 14.11.2024 ob 20:20
Kako pa naj bi bila starejša ženska “kos” mladoletnemu delikventu, če nima nobenih vzvodov moči? Za ene otroke bi bilo mogoče v njihovo dobro, če bi vrnili telesno kaznovanje, disciplina da otrokom občutek varnosti, kaos ni za nikogar dober.
NO kolk jih je rehabilitirala?
Te ki so bili npr v radecah itd.. procentualno gledano jih zelo malo ni več povratnikov.
No kolk jih je postalo nekaj. Ok zahvaljujoč Bogu mi je fajn. Ampak za to ni zaslužna ona.
Ti ji verjameš? Hh… lej kako zgleda. Ona je stara kučka. V višnji celo je bila.
Meni je govorila kako sem se poboljsal, na sodiscu pa vse najhuje.
Kako leognida. Naivneži prizadeti.
Ona rabi mladostnike z vedenjskimi težavami… rabi ja. Ker drugace nje ne rabijo. Mislis da je njej mar? Hh. Pride tja v pisarno po placo, mal na televiziji pove, vi jo obcudujete i to je to.
Stari vi ste čist s pametjo kontra.
Šeriat kao sranje a leognida pa dobra.
Ja kaj pol jokate glede splošnih stvari? Kako te potem glupsona kjafirskega sploh znajde kaj.
bozomon, 14.11.2024 ob 20:33
NO kolk jih je rehabilitirala?
Te ki so bili npr v radecah itd.. procentualno gledano jih zelo malo ni več povratnikov.
No kolk jih je postalo nekaj. Ok zahvaljujoč Bogu mi je fajn. Ampak za to ni zaslužna ona.
Ti ji verjameš? Hh… lej kako zgleda. Ona je stara kučka. V višnji celo je bila.
Meni je govorila kako sem se poboljsal, na sodiscu pa vse najhuje.
Kako leognida. Naivneži prizadeti.
“NO kolk jih je rehabilitirala?”
Koliko jih je pa možno rehabilitirat? Koliko mislite, da jih pa drugod po svetu rehabilitirajo?
8409, 14.11.2024 ob 20:41
“NO kolk jih je rehabilitirala?”
Koliko jih je pa možno rehabilitirat? Koliko mislite, da jih pa drugod po svetu rehabilitirajo?
Ja nima statistike? Kolk mladostnikov izpod njenega okrilja, zavoda za katerega je zadolzena, konca z prestopnistvom, kaznivimi dejanji, dokonca solo, preneha z kakimi odvisnostmi, destruktivnimi stvarmi…
Al po cem vrednotit njen uspeh in dobro opravljeno delo?
Kolk let žulja stolček? A po tem? In da za to kasira.
Al po tem kolk mladostnikov je rešla. Al kaj?
Jst sm delu deveti razred tam. Pač v postojno sem hodil na izpite. antona globočnika. Pouk pa u planini.
No in so mi rekli u planini da ne bom mogel kao na vikende hodit. In sem nehal hodit na pouk. A OŠ obvezna. Po Zakonu moraš… in to si niso mogli dopustit da to tako gre…. bi meli tezave…
Svaki vikend je muško išlo kuči. 😝
So me kr poslali. Sam da me ni tam.
Z lažjo me je zajebala. Et. Tako je jedino mogla.
Jst kr ko mi dopizdi tam… spustim se dol… na štop do lj… ko se navelicam, sam sebi klicem policijo da sem na begu in da me peljejo.
bozomon, 14.11.2024 ob 20:49
Ja nima statistike? Kolk mladostnikov izpod njenega okrilja, zavoda za katerega je zadolzena, konca z prestopnistvom, kaznivimi dejanji, dokonca solo, preneha z kakimi odvisnostmi, destruktivnimi stvarmi…
Al po cem vrednotit njen uspeh in dobro opravljeno delo?
Kolk let žulja stolček? A po tem? In da za to kasira.
Al po tem kolk mladostnikov je rešla. Al kaj?
Treba pogledat, kako se meri uspeh, ampak stvari so, domnevam, mednarodno primerljive, stvari moramo vedno primerjati z realističnimi alternativami, ne z idealnim svetom, kjer mladoletni delikventi spregledajo in ratajo normalni, doštudirajo in delajo v dobri službi.
Domov so vas pa najbrž poslal, ker so izgubil upanje in da so lahko ostali imel kaj od pouka, en problematičen uniči učenje za vse druge v razredu, kaj pa boš, ga pustil not, da ti škodi tistim, kjer pa še nisi izgubil upanja.