Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek GAMA GT

GAMA GT

Mene pa zanima, kako ti pred zdravniškim pregledom najhitreje pade GAMA GT(poleg tega da čisto nič ne piješ)

Nič ne pomaga, razen abstinence. Razgradnjo delajo jetrnimi encimi, zato, če si ga dosti drinkal, bo potrebna abstinenca tja do treh tednov, če želiš lepši rezultat. Če ne pa kakšen teden manj, odvisno od tvoje količine, ki si jo zaužil.

v zadnjih 14 dneh sem spil 3 – 4 pive na dan

Se strinjam z prejšnjim avtorjem. Nič alkohola, nič mastnega, nič zdravil, ki znano slabo vplivajo na jetra. Sicer so jetra organ, ki se dobro obnavlja. Pa srečno!

Če bi imel ta teden zdravniškega, bi imel povišane vrednosti. Zato, če imaš čas do zdravniškega 14 dni, pojdi lepo v abstinenco. Ponavadi so povišani vsi trije parametri, tudi ast in alt, poleg tega pa tudi MCV.
Ne pomaga pa nobena druga krajša pot.

Kaj pa če bi priznal,da imaš težavez alkoholom in bi ti pomagali?

A bežiš pred zdravniškim pregledom ali pred sabo?

A?

zdej je po vaše vsak ki kdaj spije kej preveč že alkoholik ste pa res čudni. Pa še to GAMA GT pokaže znake če si bil pijan pred kratkim, druga dva encima ALt, pa AST kažeta pa na alkoholika in ta dva encima tud po 14 dneh abstinence ne padeta:

Pa lp

A?[/quote]

Pa đe si galebe pijanduro?A boš spet začel pederčino?

Avtor nam ni vsega povedal.To da nekdo pije 14 dni po 3-4 pive na dan so lahk že prvi znaki alkoholizma ali pa že pot do tja.A če sem jaz uživalc droge 14 dni,to pol pomeni da še nisem narkoman?al kako?

Sem ti samo odgovorila, da če si ta 14 dni tankal, bodo vse tri vrednosti povišane. Ne razumem, kaj sploh hodiš spraševat, če pa že vse veš. Pa srečno opravi na zdravniškem.

Hvala za odgovore, to da ti vrednosti ne padejo mi je pa zdravnica na metelkovi razložila, zdravniškega pa sploh nimam, samo po 14 dnevnem prekomernem pitju ti pripada tudi toliko abstinence. Še enkrat hvala da si se tako potrudila z odgovorom.

pa lp

pozdrav tut jaz imam gama gt visok pa spijem na tedn 2 pira pa se to po sihtu druga ne pjem nic kaj lahko nardim komplet neham pit?

New Report

Close