gamarde kozmetika
Ima kdo izkušnje s kozmetiko gamarde? Sama imam zelo občutljivo kožo…in čaka me odločitev med testiranjem med gamarde in avene (ena sintetična, ena bio)……bolj me mika gamarde, ki je bio kozmetika, vendar ker so v njej eterična olja je lahko problem…..hm….. torej………..ali ima kdo izkušnje s kozmetiko gamarde….
hvala………………
Tudi sama sem se pred nakupom temeljito pozanimala, čeprav je za občutljivo kožo! Kozmetika Gamarde je dermatološko stestirana in se res dobro obnese tudi na moji koži, ki ne prenese prav ničesar. Eterična olja v BIO dermokozmetiki Gamarde niso problem: dodana so BIO eterična olja, ki že v osnovi povzročijo manj problemov kot NE BIO olja. Dozirana so skrbno in v zelo minimalnih količinah, v skladu z REACH testi, in na osnovi njihovega sinergetskega delovanja.
Pozdravljena joselyn!
Sama že dolgo prisegam na kozmetiko Gamarde.Tudi sama imam zelo občutljivo kožo zato sem bila na začetku zelo skeptična glede kozmetike Gamarde.Zato sem jo na začetku do dobra stestirala. Gamarde izdelki imajo BIO certifikat zato resnično veš kaj daješ na svojo kožo.Sama uporabljam samo še na kozmetiko Gamarde saj mi zelo pomaga pri koži.Imam zelo lepo in negovano kožo po zaslugi teh izdelkov.Tako da če še vedno kolebaš med Gamarde in avene ti toplo priporočam gamardove izdelke. NE BO TI ŽAL!
Lep pozdrav
Na trgu je vedno več naravnih in bio kozmetičnih produktov. Kar je za nas “laike” težka odločitev za katero se zdaj odločiti. Ker pa imamo samo eno kožo, je pomembno kaj na njo nanesemo. Bistvo pa je, da vse kar nanesemo na kožo, se vpije tudi v naše telo. Zato se vedno več ljudi zaveda, kako nevarni so kozmetični produkti, ki vsebujejo veliko kemije. Sama sem dala že skozi veliko kozmetičnih produktov, kot so kreme za obraz, za okrog oči, za telo, intimno nego, itd; tako naravnih (dr. Houschka, Weleda, Sante), kot bio (Alverde, Gamarde). Najbolj se je izkazal Gamarde. Zato ti toplo priporočam, da jo preizkusiš. Jaz imam prav celotno kolekcijo Gamarde, tako za obraz in telo. Imam zelo občutljivo kožo in vedno ko sem uporabljala druge kreme, tudi čistilne losjone oz. mleko sem imela rdečo kožo. Edino po Gamarde, je nimam Hvala bogu, je resnično nežna do kože. Kar je pa najbolj pomembno oziroma mi je najbolj všeč, da vsebuje termalno vodo in aroganovo olje, ki je za kožo 1a. Ker se vpije v kožo, jo tudi globinsko neguje, nahrani in obnovi. To pa je bistvo bio kozmetike. Da se vpije, in ne da ostane na površini kože, kot se to zgodi pri kemiji. Resnično priporočam vsem ki imajo težave z kožo, kot so občutljivost, suha koža, rdečina.. Ne bo vam žal;) Jaz je ne zamenjam za nobeno več. ;))