Ganoderma Lucidum
A veš pobič smiliš se mi. Ker vem da dela ni,ampak marketing za izdelke,medicinske pripomočke,green cofe,razne shujševalne,razne verižne sisteme,to pa raste ko gobe po dežju,če te že zanima.
In ljudje v to verjamejo,dobijo drobiž za svoje delo,ampak se mi smilijo ko kdaj kaj prodajajo in potem so vsi navdušeni koliko denarja bodo dobili,in uporabijo do krvi vse možnosti da širijo svojo zadevo.Takšni ponavadi nimajo niti za burek,produkti so pa vedno nateg. Marketing je pač dovoljen,sem pa ena izmed največjih sovražnic marketinga,takšnega s prodajo po telefonu ali terenu,zelo sem jezna da je to zakonsko dovoljeno,saj ljudje nategujejo in s tem služijo seveda,vsi ostali spodaj pa samo drobižek dobijo. Mislim da se bo kdo strinjal in se mi res smiliš,ti kar verjemi in širi..ampak se mi smiliš,še posebaj ker si pustiš tako prat možgane. Pa govori ena ki ima v marketingu 6 let izkušenj,podmazana sem bila da sem toliko prodala,uspešna,na koncu pa ne mogla spat ponoči,ker sem upokojenko nategnila reva še vedela ni. Pa je bilo vse zakonsko dovoljeno. Takoj bi dobila službo pa vem da je nateg. In res iz dna srca smiliš se mi.
Res… objem.
Pa boš zdaj rekel da nisi marketing., Glej imaš eko bio zdrave produkte,od kave do gob.. sploh ne bova fiklozofirala,skratka škoda te je :((((((
Ne samo da ne razumeš. V merkatorju me nimajo kaj nategnit,očitno pa sploh ne razumeš razlike,ko greš po kruh,ki ga rabiš za nomralno prežibetje ali pa eko bio io wiju fiju kao izdelki,ki niso popolnoma nič nesmrtni niti koritsni.
Zapomni si,če bi bili tako perfektni,bi davnbo lekarne in farmacija prevzele njihovo sestavo in patent ali kakorkoli obrneš in že čez 1 dan bi bilo vse na recept.Ga ni izdelka ki je nesmrten a nedostopen smrtnikom.In vse znanstvene laboratorije se pretegujejo na smrt da bi odkrili kar ti ponujaš.
Na tvojem mestu bi porabila svoj čas za kaj koristnega.
ps: take in drugačen gobe ki jih omenjaš si babe zastonj med sabo dajajo in vzagajajo in pijejo.
za joke poba,za štos,potem pa stran zabrišejo. bljek
Jaz sem jo tudi kupila sinu, ki je pri 18 letih starosti zbolel za levkopenijo – premalo pod 2 – belih krvnih telesc.
Praktično mu telo ni proizvajalo belih krnih telesc.
Prebrala vse mogoče, kaj bi, razen transfuzije krvi, lahko pomagalo, in na enem forumu odkrila, da to gobo (v vseh oblikah, najbolje pa svežo – seveda pripravljeno) dajejo predvsem rakavim bolnikom, ki se jim po kemoterapiji poruši krvna slika.
Dva meseca je pil kapsule in če sem jo le našla v trgovini svežo, sem mu jo popražila na hitro in jo je, sicer z muko, pojedel.
Tri mesece mu je zdravnica kontrolirala kri 2x tedensko (iz žile in prsta), ker ni mogla ugotoviti, zakaj je tako padlo število belih krvnih telesc.
Po dveh mesecih se je krvna slika popravila in dosegla magičnih 4…(ne vem enote), vem, da je normalno od 4 – 10.
Nikoli več se levkopenija ni ponovila, pravzaprav ni imel nobenih zdravil, predvidevam in upam, da so pomagale te gobe. Potem pa naj si vsak misli, kar si hoče….
Če nimaš na izbiro, potem poskusiš vse, karkoli ti kdo reče, svetuje….