Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek garancija

garancija

Kaj narediti v primeru,ko znana trgovina z avtodeli ne prizna reklamacije akumulatorja.Trdijo ,da je avto napaka in ne njihov akumulator.Avto dela z drugim akumulatorjem brez težav.Oni pokvarjenega napolnijo z polnilcem in rečejo ,sedaj je popravljen.Prav zajebavajo stranke.A bom vsak dan vozil k njim polnit.Res blesavo vse skup.

Pokličeš tržno inšpekcijo, ker ti ne popravijo oziroma zamenjajo akumulatorja v skladu s pravili garancije.

Še prej pa seveda vseeno greš k mehaniku, da preveri, ali je težava v akumulatorju ali nemara v alternatorju. Ker z drugim aku ti mogoče dela zato, ker je tisti aku poln, vendar ga samo prazni, polni pa ne. Koliko časa pa si imel sposojeni aku v avtu?

A gori kaka lučka na armaturi?

Sliši se dobro ampak ali inšpekcija sploh registrira takšne malenkosti.Mene so hoteli pošiljat od poncija do pilata v trgovini in,ker so vedeli,da ne bom krožil ves teden naokrog z akumulatiorjem vrednim 40 eur ,so se me rešili.Rekli so celo naj avto pripeljem na njihov elektro servis,da si zaslužijo še kakšno stotko z popravilom popolnoma izpravnega altenatorja.

Nič ni narobe z altenatorjem.polni točno kot mora,13,7v.Trgovec pravi,da mora 14,7,potem sem šel merit na drugem avtu,ki ima akumulator že sedem let in je kazalo natančno 13,7 enako kot na tem ,ki je crknila baterija.

New Report

Close