Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Garancijske telefonske

Garancijske telefonske

Telefon se mi ne prezgive več niti napolnit se ne da ker ne zazna nič. Probala sem res vse trike a ni uspeha.

Je še leto in pol v garanciji, ker imam na njem veliko slik me zanima ali mi bodo to na servisu rešili in predvsem ali ne bodo gledali slik in brali sporocil🙄

Kaj mislite se slike se da dobiti?

Odgovor na objavo uporabnika
Tel ne dela se v garanciji, 29.05.2022 ob 10:52

Telefon se mi ne prezgive več niti napolnit se ne da ker ne zazna nič. Probala sem res vse trike a ni uspeha.

Je še leto in pol v garanciji, ker imam na njem veliko slik me zanima ali mi bodo to na servisu rešili in predvsem ali ne bodo gledali slik in brali sporocil🙄

Kaj mislite se slike se da dobiti?

Slike lahko dobiš, sporočila pa bodo brali le če so res sočna 🤣 ma kakšne… Pri vsem delu, ki ga imajo, tudi če bi želeli ne utegnejo, verjemi

gledali bodo slike

človk je človk

Če hočete slike rešit, morate to izrecno poudarit, sicer ni nujno, da bo koga to brigalo – njim je primarni interes, da usposobijo telefon, da je deluje. Do tega priti pa lahko vključuje “celoten reset”, ki lahko tudi zbriše vse, kar je na notranjem spominu telefona. Najverjetneje boste izgubili vsaj sporočila in telefonske številke. Ni pa nujno, odvisno kaj je narobe.

Zato tudi je za slike in filmčke vedno dobro imeti v telefonu še SD kartico, na katero jih direktno shranjujemo in jo v takih primerih preprosto odstranimo iz aparata. Pa tudi občasno kopiranje na računalnik oz. drug spominski medij je priporočljivo, saj tehnologija je nezanesljiva, kot ste že sami ugotovili.

Sicer, to da se telefon ne napolni (in posledično prižge), bi morda nakazovalo na pokvarjen priključek (ali polnilec – če polnite samo z njim), katerega popravilo ne bi smelo vplivati na shranjene vsebine.

No, ko je aparat še delujoč, bi se moralo dati kopirati tudi imenik in vso ostalo šaro s pomočjo varnostnega/backup kopiranja, odvisno kako ima posamezen telefon to omogočeno.

Telefon se ne polni s probala 5 polni cel ki na drugih tel normalno delujejo, tudi polnilca ne zazna, ko držim tipko za vklop je tel mrtev.. Če bi le lahko ga prižgala, da bi kopirala slike je totalno neodziven

New Report

Close