Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek garažna hiša pri KC – Šempeter

garažna hiša pri KC – Šempeter

Živjo!
Sem iskala že po netu, pa nisem bila uspešna. Že nekaj časa nazaj sem slišala, da če parkiraš v garažni hiši pri KC, ki je draga kot žafran, in če nakupiš v neki vrednosti v Mercatorju, ki se nahaja v tej parkirni hiši, dobiš gratis parkiranje????
Mogoče je bil to samo lari fari, na netu nisem nikjer našla nič napisanega, samo cenik te garažne hiše, ki pa je katastrofalen!
Mogoče kdo kaj ve o tem?

Je bolj tako – če kupiš v mercatorju nad 40 eur, ti povrnejo 1 uro parkiranja

Jaz tega nisem zasledila. Sem pa zadnjič opazila podobno foro v GH Meksiko (nekaj takega) pri urgenci, na križišču Bohoričeve in Njegoševe, velja za Hofer. Ampak podrobnosti se pa ne spomnim.
Lucija

Ja, kolikor vem, dobiš gratis eno uro, če greš v Mercator. Drugače pa je opcija parkiranja tudi tukaj: http://www.lpt.si/parkirisca/parkirisca_osebna_vozila/klinicni_center_jug, če se ti zdi predrago pa mogoče poglej tale cenik in presodi kaj se bolj splača: KLIK

HOFER LJUBLJANA
Njegoševa cesta 8
1000 Ljubljana
Odprto:
pon. – sob. 8.00 – 20.00
Prva ura parkiranja v garažni hiši Meksiko stane ob nakupu v naši poslovalnici le 1,- EUR.
Dobropis za prvo uro prejmete ob nakupu na blagajni.

Lahko pa greš tudi na Zavod za transfuzijo krvi, jim daš pol litrčka svoje in imaš prav tako zastonj parkiranje. Deal in pol 🙂

Ocka

Super parkirna hiša tale PH Šempeter.
Danes sem za skupaj 11 min (od vhoda do izhoda) plačal 2 EURA – bravo zame…
Se človek res neumnega počuti, ko te pri belem dnevu takole nasankajo 🙁

New Report

Close