Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gardaland

Gardaland

Dobro jutro trpeči….

Na hitro vas pozdravljam vse, kar moram bežat naprej…in vam “limam” eno priporoko…če nimate ideje ali če ste “prazni” ali brezvoljni….skočte do Gardalanda…jaz sem bil včeraj….fuuuuuuuuuuuuulllll noro….zdej je še pravi čas, ker ni vročine….so pa popki in obline :)))))))))….

Nekatera “igrala” so jako zanimiva….še posebno, če imaš 6-letnika poleg ki od prvega metra dalje teži, da bi šel na vlak smrti…pa sem mu rekel ni zate, mali…uni pa…vlak smrti, vlak smrti….jebo ti mamicu mali….no pa pejva na vlak smrti…sem takoj med vožnjo videl, da bi bilo bolje se kregat…fak ej….dvojni saldo okoli glave, pa trojni “vijak” spet na glavo, pa ovinek…pol metra od tal…smo prisli na cilj…kisel nasmešek in smrtna bledica…….no, pa ni več težil :)))))))

Sicer pa priporočam….od naše hiše do tja in nazaj je 680 km, če se da pejte za dalj…nam ni to čas dopuščal…ker je tista avtocesta full zatrpana…in je bila nočna vožnja nazaj, med unimi kamioni in speed kamikazami ki vozijo cik cak med njimi…bolj podobna video igrici kot resnični vožnji….sam da nimaš več življenj :))))))))))

Želim vam lep in vroč vikend….pa se kej ujamemo drugi teden.

Papa.

bemti….. :))))) Saško, kul :)))

Jani bo tud enkrat šel…. za par dni ne samo za en dan 🙂

fajn vikend pa se bereva drug teden!

Ja je treba it za par dni Jani….veš….po poti je bilo tudi full “unih”…s kratkimi kiklcami in visokimi petami in torbicami in mobiteli v rokah…neč ne vem, kaj so prodajale :)))))))))))))

Ampak ne moreš vse zvedet v enem dnevu, ne :))))))))))))))

Lepo jutro, in cudovito jutro…želim tudi ostali Gmajnici!

Sasko…to…mi smo čakali, da še tamalcek zraste in sedaj gremo…te še pobaram za par informacij, me veseli, da ste uzivali…cez vikend pa si z druzinico lepo odpocijte in uzivajte tudi doma…pa-pa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Jutro Saško in cmoka :))))))

Cmoka…Drimči…te cartkam…pa-pa

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

he..he..sem se že bala če boste našli crkljivo besedo zame..
yees…drimči :)))))
lubija sonček:)))))))

Hvala, ker mi dovoliš, da si moj-naš Drimči…to je tko cortana beseda, ravno prava zate…lubija nazaj…uzivajva v tem lepem dnevu, daj potrudi se in res uživaj…pa-pa

moja si ej ….hvala ti !

… ja saško … za več dni greš naslednjič :))) kupiš uno karto za 3 dni zaporedoma … pa si not od 8h do pol noči … drug dan ob 8h pa spet naprej 😉 … po treh dneh v Canevo na vodne tobogane in za zaključek še nekaj za dušco :))) Verona 🙂

B. bo šla spet tja 🙂 … enkrat 😉

a gremo skupi :))))) ?

Če se nam res uspe dogovoriti-uskladiti, zakaj pa ne, sem za!

Hvala…poljubček in objemček iz srca!

Sam nekaj!Ker sem bil včasih pač v tem poslu,vam res iskreno predlagam(samo zato,da šofer ne najebe prehudo,ker pol nima od Gardalanda nič!),da si najamete bus ali kombi.
Samo tako bodo lahko vaše družine od prvega do zadnjega zares uživale….v nasprotku,bo vsaj eden(šofer) jebena straanka.
Sam tolko,dobronamerno!
Sp

Ej, follllllllllllllllkkkkkkkkkkkkkkkkk, jest bi pa
tokrat bla šofer !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Najebat v tem primeru pomeni….eno drugo stvar: utrujenost do nezavesti!!
Cmoka Mariči!
Sp

He, he, he, he, a ti misliš, fantič moj dragi,da
sem jaz blondička, ali kaj! Da mi greš takole
podrobno razlagati besedo “najebati”, pismo ti
mokro! Ja, a nimam patentina, a? In če ga imam,
smem biti bolj pametna kot včeraj, anede. In tisti,
ki so bolj pametni kot so bili včeraj, pismo rosno,
a ne smejo mislih bolj zagamano in zavito in zaj….ano in
kwa pa vem kako še. Delat se smejo pametne, tudi če niso,
anede. Ampak, jest bi vse, kar se tega tiče no, res ……. mislem………… eee……………..eeeeee…………eeeee………….. aja, no izleta v Gardaland in če bi prov blo, bi mogla bit tudi zmatrana, anede ?

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Klapa!
Prijavite se za izlet v Gardaland!
voznik bo Mariči,ki bi bila rada najeba*a….;-))))
Sam še en mini bus je treba staknit kje….
Cmoka Mariči!
Sp

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))

Barbi lubčka!!!!

uh… tole je pa napisan.. čist za dušco 🙂

Tud Jani bo… enkrat… šel tja 🙂

Prav , če znaš počaaaaaas peljat , ka , da bomo vsaj ene tri dni hodil….

Dobro jutro Mariči !!!

Saj , zakaj pa ne res ?!
Tulelele se samo meeeeenimo in -te odkar pomnim , zakaj
ne bi ene nore naredili , sedaj … ko boš kmalu izpraznil
žepe , pa sobote bodo frej …..
Kam bi šel najprej ?
Jest , jest …. v hišo strahov , da ga najdem … se , heh .

Leeeeeeepo nedeljo Jani . Kam boš peljal svoje male ?

Jani !!!

Hvala ti za vse , lepo je imeti tebe Saši za frenda !!!

lupčka
od dream_ ona :)))))))))))))

New Report

Close