Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gardaland nahrbtniki

Gardaland nahrbtniki

Zdravo

Zanima me če lahko imaš v Gardaland s sabo nahrbtnik saj bi si nesli s sabo malico in pijačo. Ali ga lahko vzameš zraven na atrakcije ali kje pustiš? In kako je z varnostjo tam pač ali moraš zelo čuvat da ti kdo kaj ne ukrade ali ne?

mene so okradli, ko sem nahrbtnik in torbico pustila na vhodu na vlakec v tisti njihovi omarici, so mi odnesli torbico za okrog pasu, pomoči varnostne službe nobene, našla se je čez čas odvržena v travi

imej denar pri sebi in telefon, v nahrbtniku pa samo nevredne stvari, hrano in pijačo

Jojj zdaj ste me pa malo prestrašili. Tudi grem čez kak mesec pa če je res tako sploh nevem če bi šla

Jaz vedno vzamem s seboj malo torbico, v njej imam telefon, denar, kljuce, robcke. Smo bili ravno prejsnjo soboto. Torbico imam skos pri sebi. Moz ima pa tisto torbico za okoli pasu, v njej pa denarnico in telefon. Otroka (7 in 8 let) sta imela oblecene kratke majice, jopice smo imeli zavezane okoli pasu. Hrano in pijaco pa vedno kupujemo tam, nismo nikoli vzeli s seboj. Smo pa sli z avtobusom. Od doma smo vzeli samo vsak eno 0,5l vodo za v avtobus.

Čak in pol to tam na unih vrtiljakih vam pada iz žepov hlač in kaj jaz vem kaj še vse?

Ker tudi zaposleni tam so plačani minimalca in ker so seveda to migranti, ne Italijani, seveda, potem pa kradejo ko srake. Včasih desetletja nazaj zagotovo ni bilo tega.

Midva nimava nikoli nic v zepih, otroka pa tudi ne. Kot sem napisala, jaz imam malo torbico ki jo dam zgoraj cez telo, moz ima tisto torbico za okoli pasu, to imava oba skos na sebi. Drugih stvari pa ne nosimo s seboj.

New Report

Close