Gardaland vs. Mirabilandija
Skok v globino.
S Solkanskega mostu (grozljiva višina) je čist na izi..:) , ker misliš, da tudi še se odtrga vrv, padeš v vodo in imaš šanse preživet.
Ampak enkrat so prišli v naše ‘malo mesto’ in postavili konstrukcijo ob blokih, da si letel direkt proti asfaltu :(( !! na parkplac.
Pa je folk plačeval (pa še ful drago je bilo), se metal, še otroci… še ‘sončke’ so rinili pa je imel organizator večjo pamet od starševske ljubezni!
Hvala za mnenji, že oboje preizkusil, tako karting kot hardcore banži v tujini. Trenutno me zanima samo, če se mi splača it v mirabilandijo, ali naj se držim gardalanda. ko greš 10x zaporedoma na prosti pad… pa top spin… pa letos oblivion ti kar dvigne adrenalin, ne glede na to, če si fiksiran na ziher
Meni je bila kot celota Mirabilandija bolj zanimiva od Gardalanda, ker sem bila pred tem v Gardalandu že vsaj 10x, ampak kar zadeva najbolj adrenalinske vožnje je pa meni Gardaland boljši, vse tiste vodne zadeve v Mirabilandiji so sicer zabavne in vse, ampak niso pa adrenalinske v smislu Raptorja ali Obliviona (nova atrakcija v GL, ki je meni enostavno TOP!, kot bi pokombiniral porsti pad in Blue Tornado ali Raptorja).