Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gardaland za 2 dni ?

Gardaland za 2 dni ?

Za vse ki ste že bili v Gardalandu
– se splača iti za 2 dni
– če se splača, s katero agencijo ste šli

En dan se mi zdi tako naporen, pa bi si mogoče raje vzela malo več časa.

mnenja?

hvala!

Bolj komot je dva dni.
Brez agencije, v camp. Tam zraven jih imaš kar precej – in če ne greš ravno avgusta je prostora dovolj. Pa tudi vsaka druga hiša ali oddaja sobe ali pa je hotelček… tako da se vedno kaj najde.

Smo šli že parkrat.
Zmeraj za (najmanj) dva dni. Ne samo v Gardaland, še malo naokoli. Živalski vrt, safari, jezero je prekrasno za it malo okoli, Verona…
Za dva dni se skoraj ne splača, bolje še kak dan zraven, pa si še kaj ogledat, ko si že tam.
Nikoli nismo šli z agencijo.

Mi smo šli, solo brez agencije. na booking.com smo našli prenočišče za 90€ za 4 z zajtrkom za 1 noč – 1km stran od Gardalanda. pa smo šli prvi dan v gardaland, naslednji pa še v Sealife in Safari.
Super vikend je bil.

Mi enako, na spletu smo našli prenočišče (http://www.agriturismoserena.com/[/url] zelo priporočam), prvi dan smo šli v Gardaland, nato v Safari in na koncu še v Verono. Bilo je super. Letos spet gremo 🙂

Vedno smo šli za 2 dni, torej zjutraj na pot, v gardalend, potem nekam spat, naslednji dan spet v park, zvečer domov ali naprej (če smo potovali mimo). Nikoli nismo šli preko agencije, brez veze, usedite se v avto, pa hop do gardskega jezera. Po netu sem našla nek kamp, kjer so rentali hiške/apartmaje, tako da smo udobno prespali, si kaj toplega skuhali.

Priporočam ti, da gardaland preštudirate vnaprej, torej ogledate si atrakcije, mal povprašaj folk kako in kaj. Mi štirje smo na nekaj aktrakcij (vodnih) šli skupaj, potem pa za dve, tri urce ločili, mož je s starešjim šel na blu tornado (hitri vlak), jaz z mlajšim na druge stvari. Dan pa notri kar hitro, prehitro mine, veš 🙂

Uživejte!

Se strinjam, da je preko agencije nesmiselno hoditi na tak izlet. Gardsko jezero nam veliko ponuja in podaljšan vikend je super aktiven oddih. Mi smo spali v kempu in šli prvi dan po nastanitvi na nočni Gardalend ker ni vroče in ker ni gužve in si takoj na vrsti. Drug dan smo obiskali akvalend in tretji dan še safari park. Res da so drage vstopnine in na koncu kar nanese. Ne vem kok maš stare otroke upam da vsaj čez 8 let.

Hvala vsem skupaj! Super ste.

Bom upoštevala namige 🙂

Tudi mi smo vedno hodili (bili ene 3x) sami, brez agencije. Je tako blizu, da jih res ne rabiš, razen če nočeš sam vozit.
Drugače pa je v teh koncih toliko stvari za videt in počet, da je že dva dni zelo zelo malo 😉
V parku si itak cel dan in konec dneva kar utrujen, sploh, če je zelo vroče. Pa še, če so dolge vrste …
Ne vem, koliko te zanima pogledat še kaj drugega, a je res škoda, če si lahko privoščite, da ne bi videli še kaj: Verono, Safari park, tudi odličen zoo v bližini Lignana, tam tudi nek aquapark al kaj (za manjše otroke kolikor mi je znano). Vožnja okrog jezera (in mesta) je čudovita … Severni del je popolnoma drugačen kot del ob Gardalandu.

New Report

Close