Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Garderobne omare

Garderobne omare

Že nekaj časa prebiram forumske članke, čeprav ne sodelujem prav redno. Danes pa me zanima, če imate doma t.i. GARDERODBNO sobo in kakšne omare (proizvajalci?!) ste vgradili vanjo?!

Imamo garderobno sobo…pohištvo nama je naredil mizar po naročilu.

Tudi midva imava garderobno sobico, naredil mizar po meri in željah….

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Tudi midva jo imava. Omare sva naročila pri Acronu, prišli, pomerili, svetovali, čez 14 dni pa sem že zlagala vanjo. Zelo zadovoljna.

Jaz jih imam, odlične so, res lepe in funkcionalne…imajo pa eno slabo stran, ki jo verjetno že veš – CENA. Naročila sem jih pri Akronu (zelo profesionalni, držijo se rokov, pridejo in zmontirajo in še pospravijo za seboj).

So cene zasoljene ?

Pri nas smo se najprej ogreli za Akron. Pa bi naju stalo več kot 800 jurjev, zdaj sva lepo vzela Alplesove omare za 300 jurjev. Pa je tudi OK!

Ja, dve omari, ena manjša in ena večja cena 700 000 sit

Imamo garderobno sobo, omare naredil mizar, dodatke (škatle, obešalo za kravate, hlače….) kupili v ikei.

Našla sem podjetje Hoby iz okolice Celja. Sprejemljiva cena, solidna izvedba. Dodatke bomo kupili v Ikeii. V novem katalogu sem že videla tudi cene. Pohištvo se je podražilo. Pred 3 leti sva opremljala in sedaj spet, razlika za lesene dele je očitna, bela tehnika je pa ostala enako.
Imejte se lepo in hvala za mnenja/odgovore!

New Report

Close