Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Garmin Forerunner 110 ura za tek – na pomoč

Garmin Forerunner 110 ura za tek – na pomoč

Pozdravljeni, mi lahko kdo pomaga s kakšnim dobrim predlogom, preden nesem uro nazaj. Moj garmin namreč zbriše rezulatat takoj po teku. Uro imam komaj dva meseca in najprej si rezulatatov nisem nalagala sproti, pa mi jih je kar naenkrat zbrisalo iz zgodovine. Seveda si jih od takrat nalagam sproti ampak mi je to uspelo le dvakrat. Sedaj pa vsakič po teku (ne glede na to ali rezultat resetiram in ga dam v zgodovino ali tega ne naredim), ko želim rezultat prenesti na graminovo stran in malce analizirati tek, imam najprej težave s povezavo, saj mi napravo zazna šele po večih poskusih, ampak to ni takšen problem, samo, da jo zazna. Ampak ne najde pa nobenega novega rezultata in o mojem teku ni tako ne duha ne sluha. Sem razočarana in ne vem kaj lahko še naredim drugega kot, da uro nesem nazaj. Programska oprema je zadnja, torej 2.50.
Sedaj bo zagotovo vse skupaj trajalo dolgo časa, preden bom spet lahko tekla z uro. Uro sem kupila Intersportu.

Hvala za kakšen pameten nasvet!

Ker je ura bila verjetno draga, boš to reklamirala oz. poiskala nasvet izkušenih uporabnikov ali serviserjev…

Jaz se tudi že dolgo spogledujem s temi urcami, a so mi ful predrage in (očitno) komplicirane. Tako si sedaj še vedno pomagam s štoparico na mobitelu in mapmyrun.com stranjo, kjer si izmerim dolžino teka, kar je zoprno, moteče in predvsem nenatančno.

Če si bom omislila to uro, si bom prav gotovo eno, z najbolj preprosto tehnologijo, ki meri le čas in razdaljo, ter srčni utrip……

Imam enako urico in sem imela enake probleme. Ker je bilo to na začetku, sem mislila, da ne obvladam zadeve.
Nesla sem jo nazaj po dveh mesecih in dobila novo. Zgleda da je imela problem s programom. Ta druga deluje super in sploh ni komplicirana:)

Darj a joj si me malo potolažila. Ure res niso komplicirane in tudi jaz sem dolgo sanjala o njej. Mi lahko morda svetuješ kaj naj naredim, da bodo tudi meni čim prej oz. kar takoj dali novo uro? Ker bi jo res rada imela čim prej, ne pa čakala ne vem kolk dolgo, ravno zdaj je namreč čas, ko bom največ tekla in to po terenih, kjer še nisem.
Lahko kar zahtevam drugo uro…? Si jo ti kupila v Intersportu?
Najlepša hvala za prijazno pomoč! …in malo tolažbo:)

New Report

Close