Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek garmin ne dela

garmin ne dela

Mislim, da je naš garmin ne dela. Na poti dolgi npr. 200km po SLO se kar nekajkrat zmede. Enostavno se “zašteka” in kaže samo potovalno hitrost, sicer pa, kot da si na mestu. Nato pa riše zemljevid, kar pomeni, da ne naredi nič. Največkrat se mu to zgodi, če je kakšen obvoz, če zapelješ izven njegove načrtovane poti, če prideš skozi kak daljši tunel,… Skratka vsaka malenkost je dovolj, da neha delat. Potem ga jetreba ugasnit, pa spet začetek poti, pa se večkrat spet nič ne zgodu; riše zemljevide.
Ali ima še kdo te probleme, ali je zrel za servis (moje mnenje).

Sam imam Garmina, pa če preberem vse te tvoje težave, mi pride na misel da ima naprava težave v komunikaciji s sateliti in jo je torej res najbolje odnesti v popravilo.

Prej samo preveri da nimaš morda hkrati vklopljenih več zemljevidov, recimo za po Sloveniji naj bo samo Adria Route.

Navadno ga različni zemljevidi zmedejo. Odkar smo nanj naložili Europe city navigator kar naprej preračunava, potem te pa še po daljši poti pelje. Mende se adria route in tale city navigator ne razumeta.

Ta forum ima kar precej uporabnih informacij http://www.alter.si/tabla/postlist.php/Cat/0/Board/garmin , sicer pa avtorici po mojem ni druge kot servis.

zadnji garmini so bili okuženi z nekim hroščem. pokliči na garmin servis. Ti bodo svetovali.

New Report

Close